Gündem

Uyuşturucu ile mücadelede örnek kurum: Gaziantep AMATEM

Gaziantep Valisi Davut Gül, hayırsever iş adamı Ahmet Şireci tarafından yaptırılan Gaziantep Ahmet Şireci AMATEM (Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi, Eğitim Merkezi) Kliniği’nde incelemelerde bulundu.

Uyuşturucu ile mücadelede örnek kurum: Gaziantep AMATEM
22-02-2022 18:33

Gaziantep Ahmet Şireci AMATEM (Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi, Eğitim Merkezi) Kliniği’ni ziyaret eden Vali Davut Gül'e yürütülen bağımlılık tedavi çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Gaziantep’te 2014 yılında hayırsever iş adamı Ahmet Şireci tarafından yaptırılan merkez, bugüne kadar bağımlılık ile mücadele adına çok önemli başarılar sağladı.

Açıklama yok.

Günümüzde reçeteli ya da yasadışı uyarıcı ve uyuşturucu maddelerin kötüye kullanımı ve bağımlığı korkutucu şekilde artmaktadır. Giderek halk sağlığını tehdit eden bu durum birçok ilde en büyük sorun olarak karşımıza çıkıyor.

Açıklama yok.

Gaziantep AMATEM'de polikliniğe başvuran hastalarda her kişide kendine özgü olan sorunun belirlenmesi, ihtiyaçların saptanması kişilerin tedavi açısından motivasyonlarının oluşturulması ve güçlendirilmesi tedavi ve terapi için esnek stratejiler geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Açıklama yok.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER