Gündem

Sokak ortasında dehşet saçan kayınço tutuklandı

Dün Şehitkamil İlçesi Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde yaşanan silahlı çatışmada 4 kişiyi yaralayan M.Y. isimli şahıs tutuklandı.

Sokak ortasında dehşet saçan kayınço tutuklandı
01-12-2022 20:59

Gaziantep Şehitkamil İlçesi Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde iki husumetli akraba arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralanmıştı.Söz konusu olayla ilgili  M.E.Y. ve M.Y. gözaltına alındı. M.E.Y. serbest bırakılırken, M.Y ise tutuklandı. 

Sokak ortasında kayınço dehşeti

 Bir partinin gençlik kollarının eski başkanı olan Mehmet Y. eniştesi ve kardeşlerine sokak otasında kurşun yağdırdı. Kavgada 3'ü ağır 2'si hafif yaralandı. Kız kardeşinin kocası ve kardeşleriyle alacak verecek meselesinden dolayı sorun yaşayan Mehmet Y. sokak ortasında dehşet dolu anlar yaşattı. 

Emniyetten gelen yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Şehitkamil İlçemiz Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde 30.11.2022 tarihinde husumetli iki taraf arasında meydana gelen ateşli silah ve darp neticesi yaralanma olayının şüphelisi 2 şahıs yakalanmış, yapılan yasal işlemlerin ardından 01.12.2022 tarihinde Adli Mercilere sevk edilen şüphelilerden M.E.Y. serbest bırakılmış, M.Y. isimli şüpheli şahıs ise tutuklanmıştır.''

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER