Gündem

Tunceli mi Gavurdağı mı? Tabiki Gavurdağı

İslahiye bu gidişle Türkiye'nin en ön plana çıkan doğa harikalarından biri olacak.

Tunceli mi Gavurdağı mı? Tabiki Gavurdağı
07-03-2022 10:18

İslahiye ziyaretimde, Belediye Başkanı Kemal Vural ile bir araya geldim. Birlikte çıktığımız İslahiye yolculuğunda bir Gaziantepli olarak duygulandım. Gazi şehrimizde böylesine güzel doğaya sahip birçok yerimiz var; fakat ne yazıkki çarşılarda mahallelerde tıkılıp kalmışız.

Hem Tunceli'yi hem de Gavurdağı'nın hakkı yenmez; ama bir Kemal Vural gerçeği var. Ve ben o gerçeği gidip yerinde gördüm.

İslahiye'nin bugünlere gelmesinde Belediye Başkanı Kemal Vural'ın verdiği yoğun emekler gözardı edilemez. Tek başına yapmadığı iş kalmamış.

Hurda demiri almış, bank yapmış. Hurda kamyonu almış, tır yapmış. Hurda atıllardan aldığı parçaları bir şekilde işletip çöp kenteyneri yapmış. Hayran kalmamak elde değil.

Vural, adeta Ferhat olmuş dağları delmiş. Buradan insan geçemez denen dağlarda yol yapmış. Bütün bunları gittim ve yerinde gördüm.

Başkan Vural, bu süreçte en büyük desteği Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'ndan aldığını söyledi. Üç başkana da teşekkür eden Vural, bundan sonra da İslahiye için var gücü ile çalışacağını söyledi.

Ne diyebiliriz ki...

Hem bu şehir hem de İslahiye için Allah birlik ve beraberliğiniz bozmasın.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER