Gündem

100 MİLYON TL DAĞITILACAK! BAŞVURU YAPMAYAN YARARLANAMAYACAK

İçişleri Bakanlığı’nın gönderdiği 100 milyon TL’lik destek için vatandaşların kaymakamlık ya da AFAD’a başvurması gerekiyor.

100 MİLYON TL DAĞITILACAK! BAŞVURU YAPMAYAN YARARLANAMAYACAK
05-05-2026 19:25

Gaziantep’te etkili olan şiddetli fırtınanın ardından zararların giderilmesine yönelik destekler sürüyor. İçişleri Bakanlığı, afetten etkilenen vatandaşlar için 100 milyon TL’lik ödeneği Gaziantep Valiliği’ne gönderdi.

Valilik tarafından kullanılacak kaynakla, fırtınadan zarar gören vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi hedefleniyor. Yetkililer, ödeneğin ihtiyaçlar doğrultusunda dağıtılacağını belirtti.

Destekten yararlanmak isteyen vatandaşların, başvurularını kaymakamlıklar ya da AFAD üzerinden yapmaları gerektiği vurgulandı. Başvuru yapmayan vatandaşların bu destekten faydalanamayacağı ifade edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER