Gündem

GİMDER BAŞKANI SABAH'TAN ÇAĞRI: BU TAKIM HEPİMİZİN, HAYDİ MAÇA...

Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah, tüm şehrin Gaziantep FK’ya destek çıkması için çağrıda bulundu.

GİMDER BAŞKANI SABAH'TAN ÇAĞRI: BU TAKIM HEPİMİZİN, HAYDİ MAÇA...
05-05-2024 12:46
ŞİMDİ TAKIMA SAHİP ÇIKMA ZAMANI 
Başkan Sabah, “Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'de art arda kötü sonuçlar aldı. An itibariyle küme düşme hattında olan şehrimizin takımı Gaziantep FK'da işler yolunda gitmiyor. Sadece iyi günde takımın yanında duran, kötü günde destek olmak yerine köstek olanlarla inat tam da şimdi Gaziantep FK'ya sahip çıkma zamanı” ifadelerini kullandı.
ÇAĞRIDA BULUNUYORUZ
Gaziantep FK'ya destek olmak ve moral, motivasyon kazandırmak için Gaziantep'in ileri gelenlerine çağrıda bulunuyoruz” diyen Sabah, şunları kaydetti: “Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başta olmak üzere tüm il protokolü bu durumda elini taşın altına koysun ve Gaziantep FK'ya destek çıksın. Bu takım elbette iyi oyunla ligde kalacak ama moral ve motivasyon da bir o kadar önemli.”
LİG HENÜZ BİTMEDİ
Sabah son olarak şunları söyledi: “Gaziantep FK ligin alt sıralarında olsa da lig henüz bitmedi. Hiçbir şey için geç değil. Şehrin de sağlayacağı destekle Gaziantep Futbol Kulübümüzü ligde tutabiliriz. Aksi durumda Gaziantep FK ligden düşerse unutmayın bu şehir de düşmüş olur.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER