Gündem

BAŞKAN TAHMAZOĞLU VATANDAŞLARLA BAYRAM NAMAZINDA BİR ARAYA GELDİ

Bayram namazını Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nde kılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, namaz sonrasında vatandaşlarla bayramlaştı.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU VATANDAŞLARLA BAYRAM NAMAZINDA BİR ARAYA GELDİ
11-04-2024 12:22

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bayram namazını Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nde kılarak vatandaşlar ile sohbet edip herkese huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

RABBİM BİRLİĞİMİZİ VE DİRLİĞİMİZİ BOZMASIN

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bir kez daha tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayarak “Mübarek Ramazan Ayını tamamladık. Ramazan Ayı içerisinde oruçlarımızı tuttuk, teravihlerimizi kıldık. Rabbim yapılan ibadetleri kabul eylesin inşallah. Sonunda mübarek Bayrama ulaştık. Rabbim birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara kavuşmak ve kutlamak nasip eylesin inşallah. Bayram Namazını da vatandaşlarımız ile birlikte eda ederek onlarla sohbet ettik. Bayram süresi boyunca Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Temizlik ekiplerimiz ve zabıta ekiplerimiz vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmeleri için görevlerinin başındalar. Bir kez daha tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER