Gündem

BAŞKAN YILMAZ'DAN TEBRİK VE KUTLAMA MESAJI

AK Parti Gaziantep Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlarken, 31 Mart seçimlerinde Gaziantep’te seçilen belediye başkanlarını da tebrik etti.

BAŞKAN YILMAZ'DAN TEBRİK VE KUTLAMA MESAJI
03-04-2024 13:22

Ramazan Bayramı’nın islam alemi için önem arz ettiğini ifade eden başkan Yılmaz,’’ Bayram günleri, milli ve manevi değerlerimizi bütün güzellikleriyle hissettiğimiz, kırgınlık ve küskünlüğü bir kenara bırakarak barıştığımız müstesna günlerdir.  Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa barış, huzur, sevgi ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.’’ dedi.

‘’Gaziantep’e hayırlı olsun’’

31 Mart yerel seçimlerinde Gaziantep’te seçilen belediye başkanlarını tebrik eden Başkan Yılmaz, görevlerinde başarılar diledi.

Yılmaz sosyal medya hesabından seçilen başkanları tebrik ederek şu ifadelere yer verdi: ‘’ “Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Sn. Fatma Şahin’i, Şahinbey Belediye Başkanı olarak seçilen Sn. Mehmet Tahmazoğlu’nu, İslahiye Belediye Başkanı olarak seçilen Sn. Kemal Vural’ı, Nurdağı Belediye Başkanı olarak seçilen Sn. Mehmet Yıldırır’ı ve Araban Belediye Başkanı olarak seçilen Cumhur İttifakı adayı Sn. Mehmet Özdemir’i tebrik ediyor; seçilen tüm belediye başkanlarımıza görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum.”

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER