Gündem

ÖZTEKİN'İN ANKET YALANINA VATANDAŞLARDAN TEPKİ YAĞDI

Gaziantep’te yerel seçimler yaklaştıkça adaylar arasında yakışmayan yanlış anket sonuçlarıda baş göstermeye başladı.

ÖZTEKİN'İN ANKET YALANINA VATANDAŞLARDAN TEPKİ YAĞDI
26-03-2024 10:19

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde Yeniden Refah Partisi'nden aday olan Bekir Öztekin, vatandaşlardan tepki toplamaya devam ediyor.

Oğuzeli ilçesinde AK Parti’den  Belediye Başkanlığı yapan Bekir Öztekin, daha sonra Gaziantep’te Gelecek Partisinin il başkanlığını yapmıştı. Şimdi ise Yeniden Refah Partisi Oğuzeli Belediye başkanlığı için aday gösterildi. Oğuzeli'ndeki seçmenler Bekir Öztekin'in aday gösterilmesine daha önceden de tepki göstermişti. 

KAZANAMAYACAĞINI ANLAYAN ÖZTEKİN YANLIŞ ANKET SONUÇLARINI PAYLAŞTI

Vatandaşlardan tepki üstüne tepki alan Bekir Öztekin bu kez de yanlış anket sonuçlarıyla tepki aldı. ''Oğuzeli'nde Belediye Başkanlığı için kime oy vereceksiniz?'' anketini oluşturan Öztekin, ankette kendisine verilen yüzde 41 oy ile paylaşımda bulundu. 

Oğuzeli'nde kesin kazanacağını zanneden Öztekin'e vatandaşlar cevap verdi. Seçmenler bu anketin hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığını söyledi. Seçmenler, 31 Mart'ta Öztekin'i desteklemeyeceklerini ifade ederek, ''Öztekin bu seçimi de kazanmazsa CHP'ye mi geçecek? Biz parti parti dolaşan birini istemiyoruz. Seçimde de kendisine oy vermeyeceğiz'' ifadelerine yer verdiler. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER