Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: TEŞEKKÜRLER ‘’SANKO’’

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: TEŞEKKÜRLER ‘’SANKO’’

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: TEŞEKKÜRLER ‘’SANKO’’
21-03-2024 12:22

Gaziantep’in tanınan firmalarından olan SANKO Holding’in basına yapmış olduğu sözde desteğe gülmeden geçemiyorum.  Her alanda adından söz ettiren SANKO Holding’in basın çalışanlarına layık gördüğü rakam kabul edilecek bir durum değildir.

Gazetecilik mesleği onurlu bir meslektir. Gece gündüz demeden fedakârca kamuoyu yararına mesleğini icra etmektedir. Gazeteciler kimseden bir şey istemiyor sadece hak ettikleri değeri almak istiyorlar.

Zamların her gün arttığı bir ülkede SANKO Holding, zam yapma yerine desteği daha da düşürme derdine düşmüş. Çok üzücü bir durum koskoca SANKO Holding de bunu yapıyorsa bizler ne yapalım? SANKO Holding’in reva gördüğü rakam sadece 2 bin. Evet 2 bin… Bu rakama sadece gülüp geçmek istiyorum.  

Geçen sene gazetecilere verilen abone ücreti 3 bin olarak belirlenirken bu sene ise SANKO Holding 2 bine düşürmeye karar vermiş. Çok teşekkür ediyoruz. Bunu vermezseniz de olur. Bizler iki kuruş için canımızı riske atmıyoruz. Bu parayı almadan da bizler gazetecilik mesleğimizi icra etmeye devam edeceğiz. Sadece isteriz ki gazetecilere bu denli saygısızlık yapılmasın.

VELHASIL BU DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ''SANKO HOLDİNG''

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER