Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: BU AYIP AK PARTİLİLERE YETER

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: BU AYIP AK PARTİLİLERE YETER

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: BU AYIP AK PARTİLİLERE YETER
15-03-2024 15:58
Bildiğiniz üzere Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yine büyük bir projeye imza atarak Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünellerini yaptı.
Şahinbey Belediyesi’nin üzerinde titizlikle çalıştığı ve şehir trafiğine büyük bir katkı sağlaması beklenen 100. Yıl Tünelleri, Gaziantep trafiğini epey rahatlatacak.
Bu konuda hemfikiriz ama dikkatimi çeken husus böylesine önemli bir projenin açılışında AK Partili isimlerin beklenen katılımı sağlamamasıydı.
Ramazan Ayında trafik yoğunluğunu önlemek amacıyla bugün hizmete açılan 100. Yıl Tünelleri Gaziantep için bu kadar büyük önem taşıyorken, üstelik seçimin bu kadar yaklaştığı bir dönemde bu açılış yapılıyorken AK Partili isimlerin katılım sağlamaması doğrusu biraz ayıp oldu.
Gaziantep Milletvekili Ali Şahin vardı ama belediye başkanları ve adayları katılım sağlamadı.
Arka planda ne oldu bitti bilinmez ama bilinen şey Tahmazoğlu'nun yoluna güçlü bir şekilde devam ettiği.
Gün geçmiyor ki Tahmazoğlu yeni bir projeye imza atmasın. Zaten Mehmet Tahmazoğlu'nun bu kadar ilgi görmesnin de en büyük nedeni bu.
Sözü çok uzatmak istemiyorum.
11 ay önce temel atma töreniyle başlayan projenin, normal şartlarda en az iki yıl sürmesi beklenirken, ekiplerin özverili çalışmaları sayesinde bu süre 7 aya indirildi.
Bu başarıda emeği olan herkese bir Gaziantepli olarak teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER