Gündem

Kom Şube’den dev operasyon

Kom Şube’den dev operasyon
23-06-2020 07:57

Gaziantep Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen “Suç İşlemek Amacıyla Silahlı Örgüt Kurmak, Yönetmek Ve Örgüte Üye Olmak ve Uyuşturucu, Uyarıcı Madde İmal Ve Ticareti" suçları kapsamında yapılan operasyonda, Suç Örgütünün Örgüt Lideri ve üyeleri ile yakalanması için Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 3'ü Polis, 62 şahsa yönelik hava destekli Gaziantep ve Osmaniye illerinde eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyon kapsamında 40 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetten gelen açıklama şöyle:

“2087,68 gram uyuşturucu madde, 2 adet hassas terazi, 24 adet tabanca, 4 adet Av Tüfeği, 244 adet Mermi, 17 adet Av Tüfeği Fişeği, 7 adet Kesici alet, 24 adet Şarjör, 4 adet Tabanca parçası, 1 adet uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirilmiştir.
Operasyon kapsamında 40 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, 7 şahıs Şube Müdürlüğümüzde yapılan işlemler sonucu salıverilmiş, adli mercilere intikal ettirilen 33 şahıstan 8 şahıs adli kontrol kararı ile serbest kalmış, 3 polisinde aralarında bulunduğu 25 şahıs tutuklanmış, dosya kapsamında 15 şahıs halen cezaevinde bulunmakta olup toplam 40 şahıs tutuklanmıştır.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER