Gündem

KİM KİMİNLE HESAPLAŞACAK? 

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar’ın sosyal medya hesabından yaptığı ‘Hesaplaşacağız’’ açıklaması farklı yorumlara neden oldu.

KİM KİMİNLE HESAPLAŞACAK? 
21-03-2023 12:20
Paylaşımın altına yorum yapanlar, ‘’Önce TWET ATTIN SONRA SİLDİN. Önce bunun hesaplaşmasını yapmalısın.’’ tarzında çıkışta bulundular. 
TAYYAR GEMİLERİ YAKIYOR MU?
Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası hakkında birçok iddia ortaya atılan AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından adeta meydan okudu. 2011 yılında siyasete giren ve Ak Parti’de milletvekili olarak görev yapan, partide çeşitli görevlerde bulunduktan sonra  ve halen aktif MKYK üyesi olarak görev yapan Tayyar’ın önce kendi döneminin  hesap vermesi gerektiğini belirten vatandaşlar, ‘’Biz alıştık. Şamil bey bu tweti de siler’’  göndermesinde bulundular. 
LÜTFÜ SAVAŞ’I HEDEF GÖSTERDİ
Tayyar son paylaşımında ise Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı hedef gösterek şu ifadeleri kullandı: ‘’Siyasete 2011’de girdim. Vekilken sadece 2014 yerel seçimini yaşadım. 5 yıldır vekil değilim. İmza/denetim yetkim yok. O halde neden hedefteyim? 20 bin kişinin öldüğü Antakya’yı 14 yıldır yöneten CHP’li Lütfü Savaş’ı neden görmezler mesela? Üstelik mühür de söz de onda.’’
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER