Gündem

NURDAĞI’NDA GALERİCİ ESNAFINI SEVİNDİREN TOPLANTI

Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, ilçede bulunan galerici esnafıyla bir araya gelerek sorunları dinledi ve çözüm önerilerini masaya yatırdı. Katılımın oldukça yüksek olduğu toplantı sonunda, esnaf Başkan Kavak’a ilgisinden dolayı teşekkür etti.

NURDAĞI’NDA GALERİCİ ESNAFINI SEVİNDİREN TOPLANTI
31-08-2020 10:03

Başkan Kavak ise, sorunla kalıcı bir çözüm üretmek adına 2 yıl içerisine Kahramanmaraş yolu üzerinde modern bir galericiler sitesi kurulması için ortak çalışma başlatacaklarını söyledi.

MODERN BİR SİTEDE TOPLANACAKLAR
Türkiye’de galericilik mesleği açısından en gözde ilçesi olan Nurdağı’nda esnafın sorununa kalıcı çözümler üretildi. Şuan ilçede dağınık bir şekilde faaliyet gösteren ve bazı sorunlar yaşayan galerici esnafı tek bir çatı altında toplanacak. Toplantıda bu konuya açıklık getiren Başkan Kavak, ‘’Galericielrimizin sorunlarını kalıcı olacak çözecek olan moder galericileri sitesinin kurulmasına her türlü desteği vermeye hazırız. Kooperatifleşme yöntemiyle Kahramanmaraş yolu üzerinde Galerciler Sitesi kurulması yönünde esnafımızla fikir alış verişi yaptık. ‘’ dedi.
SORUNLARINI ANLATTILAR
Nurdağı’nda yaptığı çalışmalarla büyük takdir toplayan Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, tüm meslek gruplarının sorunlarıyla tek tek ilgilenmeye de devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde galerici esnafı ile bir araya gelen başkan Kavak, sektörün sorunlarını ve beklentileri birinci ağızlardan dinledi.
SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI
Bu verimli toplantıyı sosyal medya hesabından da paylaşan Başkan Kavak, ‘’Bir kenti marka yapan istişare kültürü ve ortak akıldır...‬Nurdağı'mızın değerli galerici esnaflarıyla bir araya gelerek, yaşadıkları sıkıntılar hususunda talep ve önerilerini dinledik. ‬Allah'ın izniyle bu sıkıntıların giderilmesi için gereken gayreti göstereceğiz...‬’’ ifadelerini kullandı.
TEK TEK NOT ALDIRDI
Toplantıda galerici esnafının konuşması sırasında önemli konuları not aldıran Başkan Kavak, sektörün daha verimli bir şekilde faaliyetini sürdürmesi için sorunlara çözüm arayacaklarını ve bu üsreci kendisinin de bizzat takip edeceğini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER