Gündem

GESOB seçimleri öncesi şok gelişme!

Gaziantep Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (GESOB) seçimleri öncesi dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Oto Sanayi Odası Başkanı Ramazan Balcı ile Mobilyacılar Odası Başkanı Ayşe Pınar Tümüklü, seçimde destekleyecekleri ismi kamuoyuna açıkladı.

GESOB seçimleri öncesi şok gelişme!
29-04-2026 19:13

13 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurul öncesinde hareketlilik artarken, başkan adayı Ünal Akdoğan’a yönelik desteklerin de büyüdüğü görülüyor. Balcı ve Tümüklü’nün Akdoğan’a açık destek vermesi, seçim sürecinde dengeleri etkileyebilecek önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

GESOB’da seçim heyecanı sürerken, önümüzdeki günlerde farklı oda başkanlarından da benzer açıklamaların gelmesi bekleniyor. Seçimin nasıl sonuçlanacağı ise esnaf camiası tarafından yakından takip ediliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER