Gündem

Gaziantep’te ‘firari’ operasyonu!

Gaziantep’te ‘firari’ operasyonu!

Gaziantep’te ‘firari’ operasyonu!
31-07-2026 12:12

Gaziantep’te aranan suçluların yakalanmasına yönelik JASAT ekiplerinin operasyonları sürüyor. Silahlı yağma suçundan hakkında 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, saklandığı adrese düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Oğuzeli İlçesinde "silahla yağma" suçundan aranan ve hakkında “14 yıl 6 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.A. isimli şahsın saklandığı adres tespit edildi.

SAKLANDIĞI ADRESTE YAKALANDI

Yürütülen titiz planlama, takip ve çalışmalar sonucunda şüpheli şahıs, tespit edilen adresine yapılan operasyon neticesinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRECEK

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, “Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için her türlü suç ve suçlu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarımıza 7/24 aralıksız olarak devam edilecektir” ifadeleri yer aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER