Gündem

Gaziantep Kaçırdı, Mersin Kazandı

Gaziantep Kaçırdı, Mersin Kazandı
25-06-2020 10:34

Ökkeş Demir Mersin Gençlik Spor İl Müdürlüğü görevine atandı.

Daha önce Ak Parti İslahiye Belediye Başkan aday adaylığı için Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevinden istifa eden Ökkeş Demir, Mersin Gençlik Spor İl Müdürü olarak atandı. Gaziantep için önemli çalışmalarda bulunan Demir, resmi olarak Mersin Gençlik Spor İl Müdürü olarak atandı.

 Ökkeş Demir Kimdir?

3 Kasım 1973 tarihinde Gaziantep’te doğdu. Lise öğrenimini İslahiye Lisesi’nde, Yüksek Lisansını ise Gaziantep Üniversitesi’nde tamamladı. Milli Eğitim Bakanlığı’nda idareci olarak görev yaptı. 2008 yılında Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulundu. 2015 Yılında Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak hizmete başladı. İnsan Hakları ve Avrupa Birliği, Kamu Diplomasisi, Liderlik Yönetimi Eğitimi, Kamu İhale Mevzuatı, Eğitim Yönetimi Planlama, Toplam Kalite Yönetimi, Yerel Yönetimler ve Şehircilik, Strateji Geliştirme, Eğitim Yöneticiliği ve İdari Yönetim, Sivil Savunma Semineri olmak üzere birçok alanda eğitimlere katıldı.

2015 yılından buyana Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak sürdürdüğü görevinden ise İslahiye Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa etti. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER