Gündem

FLAŞ… Kölemen bir kez daha görevden alındı

İlim Yayma Cemiyeti Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Kölemen, görevden alındı. Kölemen’in yerine Mehmet Emin Arslan getirildi.

FLAŞ… Kölemen bir kez daha görevden alındı
31-12-2020 13:26

Kölemen, geçtiğimiz yıl da Gençlik Ve Spor İl Müdürü iken de görevinden alınan Kölemen, bir şok da İlim Yayma Cemiyeti Genel Merkezi tarafından yaşadı.
Yaklaşık 25 yıldır İlim Yayma Cemiyeti Gaziantep Şube Başkanlığı görevini yürüten Kölemen, Genel Merkez tarafından görevden alındı.

Kölemen’in yerine ise İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) ve İnsani Yardım Vakfı Gaziantep Eski Şube Başkanı Mehmet Emin Arslan getirildi. Kararı kamuoyuyla paylaşan İlim Yayma Cemiyeti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nca yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Selamünaleyküm. Muhterem efendim, yapılan istişareler neticesinde İlim Yayma Cemiyeti Gaziantep şube başkanlığı görevi, üyemiz Mehmet Emin ARSLAN Beye tevdi edilmiştir. Cemiyetimize, camiamıza hayırlı olsun. İstişare sürecine katılımınız ve katkınızdan dolayı teşekkür eder, hayırlı günler dileriz.  İlim Yayma Cemiyeti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER