
Gaziantep Şehitkamil Hastanesi Dahiliye Uzmanı Doktor Mustafa Toğun, sosyal medya hesabında İsrail'e geçmiş olsun paylaşımı sonrası gelen tepkiler üzerine hesabını kapatmak zorunda kaldı.
Gaziantep Şehitkamil Hastanesi'nde görevli Dahiliye Uzmanı Doktor Mustafa Toğun, sosyal medya hesabından, İsrail'deki günlerdir söndürülemeyen yangınlar ile ilgili paylaşımda bulundu.
Dr. Mustafa Toğun, İsrail'e geçmiş olsun dediği şu paylaşımı yaptı:
" Yangına, insan ölümüne sevilmez. Geçmiş olsun İsrail"
Gazze'deki katliamlarla ilgili tek bir paylaşım dahi yapmayan Dr. Mustafa Toğun, İsrail'e geçmiş olsun paylaşımı üzerine çok tepki aldı. Sosyal medya kullanıcıları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Sağlık Bakanlığını etiketleyerek, Dr. Mustafa Toğun'un paylaşımına tepkilerini koydular. Gelen tepkiler karşısında paylaşımı sildi. Ancak yine de gelen tepkilere engel olamadı. Tepkilerin daha çok artması üzerine Dr. Mustafa Toğun, sosyal medya hesabını kapatmak zorunda kaldı.
Mustafa Toğun, diğer medya hesaplarını da kapattığı öne sürüldü.