Gündem

Bilici'den, Akdoğan hakkında şok iddia!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde iki iddialı parti karşılıklı söylemlerle gündeme oturdu. Ak Parti Adayı Hacı Fevzi Akdoğan'ın YRP ve Fatih Erbakan ile ilgili sözleri üzerine, YRP İlçe Başkanı Mustafa Bilici'den cevap geldi. Bilici, Akdoğan'ın Kasım ayında YRP'ye yeşil ışık yaktığını bugün ise tam tersi açıklamalarda bulunduğunu ifade ederek, yerel medya önünde tartışmaya çağırdı.

Bilici'den, Akdoğan hakkında şok iddia!
28-03-2024 15:07

Yeniden Refah Partisi Nizip İlçe Başkanı Mustafa Bilici'den Ak Parti Adayı Hacı Fevzi Akdoğan'ın aday olmadan önce Yeniden Refah Partisi'ne yeşil ışık yaktığını iddia etti.

 "14 MAYIS'DA BİZE OY YÖNLENDİRDİĞİNİZİ İDDİA ETTİNİZ"

Yeniden Refah Partisi Nizip İlçe Başkanı Mustafa Bilici, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı hainlikle suçlamasının kabul edilemeyeceğini söyledi.

Bilici, Yeniden Refah Partimize ve Genel başkanımıza yapmış olduğunuz ithamlardan dolayı cevap hakkı doğduğu ifade ederek, şunları söyledi:

 " Tarih veriyorum. 26 Kasım 2023 sizin adaylığınız yokken teşkilat başkanımız il sorumlumuz ve bir partilimiz tarafından size nezaket ziyaretinde bulunduk . Partimizin çalışmaları hakkında size bilgi verdik ve sizi partimize davet ettik. Siz de ziyaretten duyduğunuz memnuniyeti dile getirdiniz sahada' Yeniden Refah Partisi teşkilatı olarak Ak Parti Teşkilatımızdan daha iyi çalışıyorsunuz' diyerek bizleri tebrik ettiniz.

Fatih Erbakan'dan Allah razı olsun bizim partimizin birçok hatası var İstanbul sözleşmesi garabeti var. Kadının beyanı esastır. Fatih Erbakan tarafından kadının delili esastır şeklinde değişmesine vesile oldu diyen sizsiniz.
14 Mayıs seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'ne  en az 1500 oy yönlendirdim demiştiniz. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Yeniden Refah'ın en çok oy alacak 2. parti olmasını istiyorum dediniz"

1 NİSAN'DA YRP'Lİ OLACAĞIM DEMEDİNİZ Mİ?
Nizip İlçe Başkanı Mustafa Bilici, Ak Parti Belediye Başkan adayı Adayı Hacı Fevzi Akdoğan ile ilgili şok bir iddia da daha bulunarak, partisine vefasızlık yapamayacağını ama  1 Nisan'da Yeniden Refah Partisi'ne geçeceğini söylediğini öne sürdü.

Bilici sözlerini şöyle sürdürdü: 

 "Partime vefasızlık yapamam ama 1 Nisan'dan sonra sizin partinize geleceğim dediniz. Mustafa Doktoroğlu'nun adaylığı konusunda istifa edip gelseydi, 25 bin oy alırdınız ama şu an 15.000 oy alır dediniz.Ve bize şart koştunuz. Eğer İhsan Ağcan aday olursa teşkilat olarak sizi destekleriz dediniz. Lidere sadakat diyorsunuz sizden birisi aday olmayınca lidere sadakat olmuyor mu?

O tarihte genel başkanımıza övgüler yağdırırken bugün genel başkanımızı hainlikle suçluyorsunuz. Bu kabul edilebilir bir durum değil. Tüm bu konuları konuşmak üzere şahitlerle beraber sizleri yerel medyada konuşmaya davet ediyorum. Var mısınız?”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER