Eğitim

Valilikten YKS sınavına gireceklere ilişkin açıklama

Hafta sonu gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi kente dönmek isteyen afetzede öğrenciler için Gaziantep Valiliği’nden açıklama geldi.

Valilikten YKS sınavına gireceklere ilişkin açıklama
14-06-2023 13:28
GAZİANTEP

YKS sınavı nedeniyle şehre gelen afetzede öğrencilerin barınma ve varış irtibatları için harekete geçen  Gaziantep Valiliği yayınladığı bilgilendirme notunda, “Yüksek Öğretim Sınavı nedeni ile dönüş yapmak isteyen afetzede öğrencilerimiz için; Gaziantep İlimize Varış İrtibat Noktaları:

1-Gaziantep Havaalanı,

2-Gaziantep Merkez Otogar Danışma,

3- Nurdağı İlçesi Kaymakamlık Önü Koordinasyon Merkezi

4-İslahiye İlçesi Kaymakamlık Önü Koordinasyon Merkezi faaliyete geçmiş olup, vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlamıştır.

YKS Sınavı nedeni ile İlimize gelip barınma ihtiyacı duyan öğrencilerimiz için; Kız öğrencilerimizi ve kız öğrenciler ile birlikte gelen bayan refakatçileri Gaziantep Üniversitesinin içerisinde yer alan Ümmü Gülsüm Yurt Müdürlüğümüze, Erkek öğrencilerimizi ve erkek öğrenciler ile birlikte gelen erkek refakatçileri Ezogelin Yurt Müdürlüğümüze yerleştirileceklerdir. Ayrıntılı bilgi AFAD TAHLİYE NOKTALARINDAN alınacaktır. Gaziantep İlinden Yüksek Öğretim Sınavı için Diğer afet illerine gitmek isteyen öğrencilerimizin yukarıdaki irtibat noktalarına başvurarak tahliyeleri gerçekleştirilecektir” ifadelerini paylaştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER