Spor

ÖZLEM BİTECEK Mİ?

ÖZLEM BİTECEK Mİ?
08-01-2023 13:00

12 maçtır galibiyet alamayan Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında İstanbulspor’a konuk olacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda 9 Ocak Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Burak Şeker yönetecek. Şeker'in yardımcılıklarını ise Samet Çavuş ve İlker Takpak yapacak.

12 MAÇTIR GALİBİYET YOK

Bu sezon 4 galibiyet, 6 beraberlik, 6 yenilgiyle 18 puan toplayan ve 12. sırada bulunan Gaziantep FK,  son maçında Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı-siyahlılar, İstanbul deplasmanında galibiyetle tanışmak istiyor.  

 

KAFİLE İSTANBUL’DA KAMPA GİRDİ

Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında yarın İstanbulspor'a konuk olacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a hareket etti.

KAFİLE BAŞKANI ÖZSAYICI

Gaziantep FK kafilesi Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Özsayıcı başkanlığında İstanbul'da kapma girdi. Yöneticilerden Ahmet Kavsara’nın bulunduğu kafilede sakat ve cezalı oyuncular yer almadı.

3 EKSİK VAR

Deplasmanda İstanbulspor ile çok kritik bir maça çıkacak olan Gaziantep FK’da Abdülkadir Parmak'ın sakatlığı bulunurken, Alexandru Maxim ile Lazar Markovic de sarı kart cezalısı olması nedeniyle maç kadrosuna alınmadılar.

Kırmızı siyahlı ekipte özellikle Alexandru Maxim’in yokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Takımın gol yollarındaki en forma ismi olan Maxim  geride kalan haftalarda 4 gol ve 5 asistle önemli katkım yapmıştı.

SÜPER LİGDE İLK BULUŞMA

 İki ekip bugüne kadar 10 resmi maçta karşı karşıya gelirken, bu karşılaşmaların tamamı Spor Toto 1. Lig'de oynandı. Geride kalan 10 maçta İstanbulspor 5, Gaziantep FK ise 2 galibiyet elde etti. 3 karşılaşmada taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. İstanbulspor ligde oynadığı son 9 maçta 8 yenilgi ve 1 galibiyet alırken, Gaziantep FK de 6 maçtır kazanamıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER