Kültür & Sanat

Minik öğrencilerden anlamlı mesaj

Antalya Kepez Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul İlköğretim Okulu öğrencileri, yıl sonu Tiyatro gösterisinde dijitalleşmenin toplum hayatına olumsuz etkilerini gösteren harika bir oyun sergilediler.

Minik öğrencilerden anlamlı mesaj
04-06-2023 14:12
Antalya Kepez Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul İlköğretim Okulu öğrencileri, yıl sonu Tiyatro gösterisinde dijitalleşmenin toplum hayatına olumsuz etkilerini gösteren harika bir oyun sergilediler. Öğrenci velilerinin de büyük ilgi gösterdiği Tiyatro Gösterisi zaman zaman izleyenlere kahkaha dolu  anlar yaşattı. 
USTALARA TAŞ ÇIKARTTILAR
Antalya Kepez Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul İlköğretim Okulu 3/F sınıfı öğrencileri, yıl sonu nedeniyle hazırladıkları Nereden Nereye? Tiyatro Oyununda yeteneklerini ortaya koydular. TV, Tablet ve İnternet sonrası sohbetsiz hayatı anlatan oyun aile velileri ve öğretmenlerden tam not aldı. Usta oyuncular gibi rol kesen minik öğrenciler, zaman zaman güldürürken, çok ince mesajlarda verdiler. 
İNTERNET BAĞIMLILIĞI’NA GÖNDERME YAPTILAR
Dijital dünyanın toplumun tüm kesimlerine egemen olmasının ardından ortaya çıkan telefon, tablet ve bilgisayar bağımlılığı konusunu son derece başarılı bir şekilde oyuna döken öğrenciler, bu süreçten sonra aile hayatının hangi olumsuzluklarla karşılaştığını sergilediler.  Miniklerin başarılı oyunu veliler ve öğretmenler tarafından ayakta alkışlandı. 
VELİLER HEM GÜLDÜ HEM GURU DUYDU
Tiyatro Oyununu izlemeye gelen öğrenci velileri ise, çocuklarının çok önemli bir konuda sergiledikleri oyunu heyecan içinde izlerken, hem guru duydular hem de kahkaha dolu anlar yaşadılar. Oyun sonrası düşüncelerini dile getiren veliler, ‘’Güzel bir konu seçilmiş. Çocukların bu yaşlarda Tiyatro vesilesiyle bilinçlendirilmesi son derece önemli. Emeği geçen müdürümüze, öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.’’ Dediler.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER