Politika

Mahmut Kalkan, ''Şahinbey'e hizmet için geliyoruz''

Gaziantep Çatı Oluk ve İzolasyoncular Dernek Başkanı Mahmut Kalkan, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde Cumhur İttifakı MHP Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu.

Mahmut Kalkan, ''Şahinbey'e hizmet için geliyoruz''
28-02-2024 11:37
“Ayırmadan, ayrışmadan Şahinbey için canla başla” sloganıyla yola çıkan Mahmut Kalkan Cumhur İttifakı MHP Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu. Şahinbey ilçesine katkı sağlamak ve hizmet için yola çıktığını belirten Kalkan; “ yeni dönemde bize bu görevi layık gören başta TBMM idare Amiri ve Gaziantep Milletvekili Sermet Atay’a, MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik’e, MHP Şahinbey İlçe Başkanı Seyit Karlı Savcı’ya, ilçemizin güzide yöneticilerine ve aziz ülküdaşlarıma ve tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Kalkan; “Şahinbey’de ikamet eden seçmenlerimiz tarafından bize görev verilmesi halinde Şahinbey ilçemize katkı sağlamak, vatandaşlarımızın temsilcisi olarak görev yapmaktan büyük onur ve şeref duyacağımızdan ve görevimizi layıkıyla yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.
“”Şahinbey İçin Hep Birlikte Çalışacağız”
Cumhur İttifakının Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Kalkan; “mevcut Şahinbey Belediye Başkanımız ve inşallah 31 Mart Mahalli İdareler seçimleriyle birlikte yeniden seçilecek olan Mehmet Tahmazoğlu başkanımızla birlikte daha güzel projelere hep birlikte imza atacağız. Son nefesini verene kadar düşmana direnen, düşman ateşine karşılık veren, düşmana karşı vermiş olduğu mücadele ile geçmişten geleceğe ışık tutan Şahinbey’in adını alan ilçemiz için biz de her türlü mücadeleyi vereceğiz.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER