Spor

Lica ile anlaşma sağlandı

Süper Lig temsilcimiz Gaziantep FK, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Gaziantep FK son olarak Belenenses forması giyen Portekizli oyuncu Lica ile anlaştı. Lica bir dönem Porto forması da giymişti.

Lica ile anlaşma sağlandı
31-08-2020 11:57

Gaziantep FK, transferde nokta arayışlarını sürdüyor. İç ve dış transferi büyük ölçüde tamamlayan kırmızı siyahlı ekip, son olarak Lica ile anlaşmaya vardı.Lica bu sezon 33 lig maçında oynarken 7 gol atmayı başardı.

LİCA Kimdir? 

Gaziantep FK kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Hücuma dönük orta saha arayan Gaziantep FK kariyeri boyunca oynadığı 347 maçta 65 gol atma başarısını gösteren  1,81 boyundaki Portekizli futbolcu Lica ile anlaştı.Luís Carlos Pereira Carneiro ya da kısaca Licá, Belenenses takımında orta saha pozisyonunda görev yapan Portekizli millî futbolcudur. Profesyonel kariyerine 2006 yılında Estoril kulübünde başlamıştır.Profesyonel kariyerine 2006 yılında Estoril kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Tourizense, Trofense, Estoril, Porto, Rayo Vallecano, Vitória Guimarães, Nottingham Forest, Estoril ve Granada kulüplerinde oynadı. Kaynak: Gaziantep FK tarafından transfer edilen Lica Kimdir?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER