Asayiş

JANDARMADAN DEV OPERASYON

Gaziantep'te jandarma timlerinin yaptıkları rüşvet operasyonunda 6 kişi kıskıvrak yakalandı. Rüşvetçiler 20 milyon TL para toplamışlar

JANDARMADAN DEV OPERASYON
10-06-2023 12:57

Gaziantep'te jandarma timlerinin 6 ayrı adrese eş zamanlı yaptıkları rüşvet operasyonunda hazine arazilerine çökerek dolandırıcılık ve rüşvet aldıkları ihbarı üzerine 6 şüpheliyi kıskıvrak yakalayarak gözlem altına aldılar.

Operasyonla ilgili Gaziantep valiliğinden yapılan açıklama şöyle:

GAZİANTEP JANDARMADAN ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜNE OPERASYON

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, dolandırıcılık olaylarının önlenmesine yönelik adli makamların koordinesinde yürütülen titiz planlama, takip ve çalışmalar sonucunda, hazine arazilerinin imara açılacağı vaadiyle çok sayıda vatandaştan yaklaşık 20.000.000 TL (Yirmi Milyon TL) para toplayarak örgütlü bir şekilde rüşvet ve nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen şahıslara yönelik, 08.06.2023 günü Gaziantep ilinde farklı adreslerde eş zamanlı yapılan operasyonda (6) şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır. Şüphelilerin ikametlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda;

  • 6 adet Cep Telefonu,
  • - 3 adet Bilgisayar, 
  • - 2 adet USB Bellek,
  • - 80 adet Muhtelif Evrak ve Doküman ele geçirilmiştir.   

Gözaltına alınan şüpheli şahıslardan (5)‘i 09.06.2023 tarihinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, (1) 'i adlı kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca halkımızın huzur ve güvenliği için dolandırıcılık olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalara 7/24 aralıksız devam edilmektedir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER