Spor

GAZİANTEP’İ, BÖLGE ŞAMPİYONASI’NDA TEMSİL EDECEKLER

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü U16 Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu Bölge Şampiyonası’nda Gaziantep’i temsil edecek.

GAZİANTEP’İ, BÖLGE ŞAMPİYONASI’NDA TEMSİL EDECEKLER
21-03-2023 14:52
GAZİANTEP

Basketbol branşı altyapısında önemli yatırımlar yapan ve elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, yeni bir başarı öyküsü yazmak istiyor. Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından 21-23 Mart 2023 tarihleri arasında Konya ilinde düzenlenecek olan U16 Erkekler Kategorisi 4. Grup Bölge Şampiyonası’nda Gaziantep’i temsil edecek olan yeşil-siyahlı sporcular, başarılı performanslarını sürdürerek Anadolu Şampiyonası’na katılmayı hedefliyor.

EN İYİ SONUCU ALMAK İÇİN KENETLENDİK

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü U16 Erkek Basketbol Takımı Kaptanı Alperen Canpolat, şampiyona öncesinde yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:

 

“Takım arkadaşlarımla birlikte şampiyonadan en iyi sonuçla dönmek için kenetlendik. Büyük emekler vererek 2022-2023 sezonunda Bölge Şampiyonası’na katılmaya hak kazandık. Şimdi hedefimiz, Bölge Şampiyonası’nda bir üst tura yükselmek. Bunun için takım arkadaşlarımla birlikte gönül birlikteliği yaptık ve başarıya kenetlendik. Şehitkamil Belediyemizin, spor kulübümüzün bizlere büyük desteği var. Hocalarımız bizlere inanıyor. Biz de parke üzerinde Gaziantep’i en iyi şekilde temsil edebilmek adına elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER