Spor

Gaziantep FK'da Mahsum Altunkaya sesleri

Son haftalardaki başarısızlıkları ile gündemden düşmeyen Gaziantep FK'da kurtuluş yolu olarak takımın eski başkan vekili Mahsum Altunkaya düşünülüyor.

Gaziantep FK'da Mahsum Altunkaya sesleri
15-11-2022 19:14

Görev yaptığı dönemde Gaziantep FK'da önemli çalışmalar yürüten, takımın başarılı sonuçlar almasında rol oynayan Gaziantep FK eski başkan vekili Mahsum Altunkaya, takımın başına geçebilir.

Özellikle mevcut başkan Cevdet Akınal'ın döneminde başarısız sonuçlar alan ve gelecek vadetmeyen Gaziantep FK'nın başkanı olarak Mahsum Altunkaya görevlendirilirse takımın çıkışa geçebileceği konuşuluyor. Mahsum Altunkaya tarafından bu gelişme ile ilgili resmi bir açıklama yapılmazken başkanlık için önümüzdeki dönemde yeni gelişmelerin olabileceği ifade ediliyor.

Gaziantep FK'nın maç puanlarına baktığımızda tablo açıkça ortada. Son 9 maçta sadece 1 kez kazanabilen ve 8 maçta da puanlar kaybeden Gaziantep FK'da bu başarısız tabloyu üstlenen yok gibi.

Bazı Yönetim Kurulu Üyelerinin Gaziantep FK Başkanı Cevdet Akınal’ın istifasını istedikleri öğrenildi. Cevdet Akınal’ın takımı iyi yönetemediği ve istifası için baskı uygulandığı bilgiler arasında.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER