Eğitim

GAÜN EL BAB İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

Eğitim-öğretime hayatına 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında başlayan Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) El Bab İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bu sene ilk mezunlarını verdi.

GAÜN EL BAB İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ
07-07-2023 17:17
GAZİANTEP

Mezuniyet Töreninin açış konuşmasını yapan GAÜN El Bab İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Arslan, GAÜN olarak üstlenmiş oldukları Yükseköğretim faaliyetlerinin 4 yıldır sorunsuz şekilde yürütülmesinden duyulan memnuniyeti dile getirdi. GAÜN’ün bölgeye ve bölgedeki öğrencilere kattığı bilgi birikiminin geleceğe duyulan güven açısından çok önemli bir faktör olduğunu belirterek, mezun öğrencileri tebrik etti.

GAÜN Genel Sekreteri Dr. Öğretim Üyesi Muhammet Musa Budak ise bölgede Yükseköğretim faaliyetlerinin giderek hız kazanacağını ve Üniversite olarak ileriki yıllarda yeni bölümler açılması için gayret göstereceklerinin altını çizerek, Türk halkının ve Suriye halkının kardeşlik duyguları içinde daima birbirine destek olmasının önemini vurguladı.

Törene; Özgür Halep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulaziz Eldugeym, GAÜN Genel Sekreteri Muhammet Musa Budak, GAÜN Genel Sekreter Yardımcısı Nuh Okumuş, bölgede bulunan yerel meclis başkanları, milli eğitim danışmanları, bölgenin önde gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER