Eğitim

GAÜN’DE ENGELİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Engelli Birim Koordinatörlüğü tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle, engelli bireylerin çektikleri zorluklara dikkat çekmek amacıyla “Empati” etkinliği düzenlendi.

GAÜN’DE ENGELİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ
16-05-2023 13:56
GAZİANTEP

GAÜN Halı Sahada gerçekleştirilen etkinlikte, GAÜN Engelli Birim Koordinatörü Öğretim Görevlisi Selahattin Koç ve Spor Bilimleri öğrencileri tarafından engelli öğrencilere bir takım sportif faaliyetler gösterilerek uygulaması yapıldı. Öğrenciler engellileri anlamak adına düzenlenen etkinlikte engelli bireylere eşlik etti.

Engellilere bakış açısını değiştirmek, farkındalık oluşturmak, engellilerin günlük hayatta yaşadığı zorlukları anlamak için bu etkinliği düzenlediklerini ifade eden GAÜN Engelli Birim Koordinatörü Öğretim Görevlisi Selahattin Koç, “10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle engelli öğrencilerimizle birlikte eğitsel spor faaliyetleri kapsamında haftanın amacına uygun olarak engelli bireylerin yerine kendimizi koyarak onlar gibi yaşamanın zorluklarını anlamaya çalışarak engelli bireylere yaklaşım metodolojileri geliştirmeye çalıştık” şeklinde konuştu.

Engelliler Haftası çerçevesinde etkinliğe çok sayıda öğrenci katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER