Asayiş

'Fon dolandırıcılığı'nda Seçil Erzan'a 102 yıl hapis cezası

Yüksek karlı 'fon vaadiyle' aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu 41 kişinin dolandırıldığı ileri sürülen davada yeni gelişme yaşandı.

 'Fon dolandırıcılığı'nda Seçil Erzan'a 102 yıl hapis cezası
01-12-2025 21:11
GAZİANTEP

Yaklaşık iki yıldır tutuklu bulunan Seçil Erzan'ın, İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yargılanmasına bugün devam edildi.

Daha önceki duruşmalara Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bulunduğu cezaevinden bağlanan Seçil Erzan duruşmaya, jandarma eşliğinde fiziki katılım sağladı.

SUÇLAMALARI REDDETTİ HAPİS VE PARA CEZASI ALDI

Daha sonra kürsüye gelen ve uzun bir savunma gerçekleştiren Erzan, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. Erzan savunmasında üzerine atılı suçlamaları reddetti.

Savunmaların ardından kararın açıklayan mahkeme, Seçil Erzan hakkında 102 yıl 4 ay 2 gün hapis ve 753 bin lira para cezası verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER