Yaşam

BU OKULDA HUZUR VE MUTLULUK VAR

Toplumun çekirdek yapısı olan aileye büyük önem veren Şahinbey Belediyesi, düzenlediği Evlilik Okulu projesiyle 283 çifte daha evliliğin önemi ile ilgili eğitimler verilerek sertifikaları verdi.

BU OKULDA HUZUR VE MUTLULUK VAR
04-10-2023 17:33


Şahinbey Belediyesi, Gaziantep İl Müftülüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü proje kapsamında bugüne kadar 45.489 çifte evliliğin önemi ile ilgili eğitimler verildi. Verilen eğitimler sonrasında yeni evlenecek çiftlere çamaşır makinası, evli çiftlere ise çay veya kahve makinası hediye ediliyor.

AİLE TOPLMUN TEMEL TAŞIDIR

Evlilikte karşılıklı hoşgörünün önemli olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu “Evliliğin ilk yılları hayatınızın baharını yaşadığınız en güzel zamanlardan birisidir. Hayatın her aşamasında zorluklar var ama zorluktan korkmak yok. Engeller takılmak için değil aşmak içindir. El ele gönül gönüle verirseniz aşamayacağınız bir engel yok. Bu nedenle olumsuzluklara takılıp kafa yormayın. Evlilik insan hayatında çok önemli bir dönüm noktası. İnsana hem dünyasını hemde ahiretini kazandıracak bir müessese. Eşinizle iyi iseniz eviniz cennet hayatı. Bu nedenle eşler birbiriyle iyi olmak zorunda. Aile mutlu olursa toplumda huzurlu olur. Bu nedenle elimizden geldiği kadar fedakârlık yaparak aileyi ayakta tutmaya gayret etmemiz gerekiyor. Şimdiden tüm çiftlerimizi tebrik ediyor, mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER