Politika

AV. ÖNDER ALKURT ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Gaziantep’in tanınmış avukatlarından Önder Alkurt, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep'ten milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Partinin birçok kademesinde önemli görevlerde bulunan Alkurt, kentteki siyasi kanat önderlerinin baskısı üzerine adaylığını açıklayarak sahaya indi.

AV. ÖNDER ALKURT ADAYLIĞINI AÇIKLADI
21-03-2023 15:56
GAZİANTEP
‘’KARARLIYIZ VE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’’
Av. Önder Alkurt, yaptığı açıklamada, “Yeniden aydınlık, yeniden demokrasi, yeniden adalet şiarı ile güçlü cumhuriyeti bir kez daha inşa edecek olan köklü çınarımız CHP'den milletvekilliği aday adaylığı başvurumu yaptım. Devrimci ruh ile beraber çoğalacağımız, birlikte başaracağımız bu yolda desteğinizi beklerim” dedi.
‘’MAKAMLAR ARAÇTIR, AMAÇ OLMAMALI’’
CHP’deki siyasi hayatında hiçbir zaman makam, mevki amacıyla hareket etmediğine dikkat çeken Alkurt, ‘’Devrimci ruhumuz ile partimize hizmet etmeye gayret gösterdik. Bu seçimde de listeler nasıl şekillenirse şekillensin teşkilatımızla birlikte sahada olacağız. Millet ittifakı kadrolarının halkın tüm alanlardaki beklentilerine en iyi çözümü üreteceğine inancımız tamdır. Seçimin ülkemize ve memleketimize hayırlar getirmesini dilerim’’ diye konuştu. 
KILIÇDAROĞLU’NUN ŞANLIURFA ISRARI ALKURT’UN ŞANSINI YÜKSELTİYOR
Gaziantep’e her ziyaretinde kentte yaşayan 400 bine yakın Şanlıurfa seçmeninin desteğini alabilmek için kanaat önderleriyle toplantılar yapan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2023 seçiminde listeye bu kesimi temsil eden isimlere yer vermesi bekleniyor. Adaylığını açıklayan Avukat Önder Alkurt’un Gaziantep’te yaşayan Şanlıurfalı kanaat önderlerinin desteğini alabileceğinin genel merkezde de konuşulduğu öğrenildi. 
AV. ÖNDER ALKURT KİMDİR
2009 yılı Gaziantep CHP gençlik kolları başkanlığı ve 2011 Gaziantep İl başkan yardımcılığı yapan Alkurt, 2014 yılında CHP Nizip’ten aday çıkartamayınca başkan yardımcılığından feragat  ederek eliniş taşın altına koyarak Nizip Belediye başkan adayı olan Alkurt,  Gaziantep’te 14 yıldır Önder hukuk bürosunda Avukat eşi  Özge Özsoy Alkurt ile mesleğini sürdürüyor. Alkurt bir çocuk babası.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER