USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

İDDİALIYIZ

İYİ Parti üst düzey yöneticileri, Gaziantep İnternet, Medya ve Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

İDDİALIYIZ
19-01-2024 20:09

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Büyükşehir Belediyesi adayı Ayyüce Türkeş, İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Ali Siracı Gökdemir, İYİ Parti İl Başkanı Şerif Başkülekçi, İYİ Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Nazlı Ateş, İYİ Parti Şahinbey İlçe Başkanı İsmail Taşkın, İYİ Parti Bölge Koordinatörü Av. Ahmet Çabukel ve il ve ilçe yöneticileriyle birlikte, Gaziantep İnternet Medya, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah ve yönetimini ziyaret ettiler.

TÜRKEŞ ‘’SİYASET NEFES ALACAK’’

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Büyükşehir Belediyesi adayı Ayyüce Türkeş, siyasete yeniden nefes aldırmak için adayım dedi. Güçlü adaylarının olduğunu belirten Türkeş, ‘’Ben de bu güçlü adaylardan biriyim. Siyasete nefes aldırmak için sahaya çıktık. Adana’dan büyükşehir belediyesi adayı oldum. Adana Alparslan Türkeş için önemli bir şehirdi. Benim temsil ettiğim misyon için Adana çok önemli bir şehirdir. Adana milliyetçi bir şehir. Alparslan Türkeş Adana’da ilk MHP’den aday olmuştu. 2 dönem milletvekilliği yaptı. Adana’nın Türkeş gibi hissettiği sıkışmışlığı, Türk milliyetçiliğini tekrardan inşa edeceğiz. Adana’ya hizmet vermeye geliyoruz.  Orada yine aynı ruhla heyecanla Adana’yı tekrardan var etmeye geliyoruz. Alparslan Türkeş’in gayesi koltuk değil hizmetti. Biz de bu düşünceyle yola çıktık. Türkeş’in bu anlayışını sadece koltuğa oturmak için değil hizmet vermek için oraya oturduğumuzu siyasete hatırlatma ve bu anlayışı tekrardan kazandırmak istiyoruz. Adana halkıyla el ele verip şehrimizi kalkındıracağız. Adanalılarımızla  sevgimiz karşılıklı.  Tüm Adanalılara hak ettiği hizmeti sunmak için aday oldum.  İnanıyoruz ki Adana’yı kazanacağız. Adana iddialı olduğumuz bir şehirdir. Yerel seçimlerde de iddialıyız, İYİ Parti çok iyi bir oy alacak. Türkiye’ye nefes aldırmak için geliyoruz. Genel Başkanımızın da dediği gibi 2028 yılını biz yöneteceğiz. ‘’ dedi.

 

GÜRBAN ‘’TEK BAŞIMIZA DAHA DA GÜÇLÜYÜZ’’

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. CHP’den ayrıldıkları için oylarının daha da artacağını belirten Gürban, yerel seçimlerde iyi bir oy alacağız dedi. Diğer partilerin oylarının düşeceğini belirten Gürban şu ifadelere yer verdi: ‘’ Şu an CHP’den ayrıldığımız için ben oylarımızın daha da artacağını düşünüyorum. AK Parti ve MHP’ye kızgın olan kesim ekonomik gerekçelerle veya yapılan yanlış politikalarla nedeniyle yerel seçimlerde sandıkta gereken cevabı vereceğine inanıyorum. Genel seçimlerde de İYİ Parti’ye oy vermek isteyenler CHP’nin HDP ile olan yakınlaşmasında İYİ Parti’ye de mesul tuttukları için kararsız kalıp diğer partilere oy vermek zorunda kaldılar.  Bu seçimde İYİ Parti CHP ile arasına kırmızı çizgi koydu ve tek başına gireceğini vurguladı. Bundan dolayı yerel seçimlerde İYİ Parti’nin oylarının yükseleceğine inanıyorum. Türkiye’de ve Gaziantep’te halkımızın yaşamış oldukları sıkıntıların cezasını sandıkta vereceklerine inanıyorum. Yerel seçim genel seçimden daha farklıdır. Vatandaşlarımızın yerel seçimde hükümete uyarıda niteliğinde bir mesaj vereceğini düşünüyorum. Bu nedenle de diğer partilerin oylarının düşeceğini, İYİ Parti’nin ise yükseleceğini kanaatindeyiz. Seçime kadar gece gündüz demeden partimiz için çalışacağız. Bazı ilçelerimizde adaylarımızı belirledik. Büyükşehir ve diğer adaylarımızı da kısa zamanda açıklayacağız. ‘’

 

BAŞKÜLEKÇİ ‘’OYUMUZU ARTIRACAĞIZ’’

İYİ Parti İl Başkanı Şerif Başkülekçi yerel seçimlerde oylarını artıracağını belirterek elimizden geleni yapmaya çalışacağız dedi. Başkan Başkülekçi bu seçimin diğer seçimlerden farklı olacağını ifade etti. Başkülekçi, ‘’Seçimlerde herkes oyunu yükseltmeye çalışacaktır. Bizlerde oyumuzu artırmak için elimizden geleni yapacağız. Bu seçim diğer seçimlerden daha da farklı olacak. Hedefimiz merkez sahanın oylarını almak olacaktır. Partimiz hiçbir parti ile ittifak yapmayacaktır. Hür irademizle seçime gireceğiz. İki adayımızı belirledik. Diğer adaylarımızı da önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Aday belirlerken amacımız seçildikten sonra koltuğun hakkını vermesidir. Bizler bilinen isimleri değil halka hizmet edecek adaylar arıyoruz. O koltuğa oturacak olan kişi halkın ayağına giderek, vatandaşlarımızın sorunlarını ve sıkıntılarını çözecek kişi olmasına dikkat ediyoruz. İnanıyoruz ki Türkiye genelinde de Gaziantep’te de oylarımızın yükseleceğini inanıyorum’’ ifadelerine yer verdi.

 

 

GİMDER BAŞKANI SABAH TEŞEKKÜR ETTİ

Gaziantep İnternet, Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah nazik ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Büyükşehir Belediyesi adayı Ayyüce Türkeş ve beraberindeki heyetine teşekkür ederek başarılar diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Ayintab Gazetesi
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ