2021 yılından bu yana Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyeliği yapan Pamuk’un, geçmişte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik sosyal medya hesabından ağır eleştirilerde bulunduğu öne sürüldü. Pamuk’un, Bahçeli ile ilgili çok sayıda paylaşımın altına yorum yaptığı ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı da etiketleyerek MHP’ye yönelik sert ifadeler kullandığı iddia edildi.
Pamuk’un bu geçmişine rağmen MHP Gaziantep İl Başkanı Sait Kılıç’ı ziyaret etmesi, parti çevrelerinde “Bu ziyaret neyin nesi?” yorumlarına neden oldu.
MHP’li bazı isimlerin, Pamuk’un daha önceki sosyal medya paylaşımlarını hatırlatarak ziyarete tepki gösterdiği öğrenildi. Ziyaretin ardından parti içinde, “MHP’ye ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye yönelik ağır sözler söyleyen bir ismin il başkanlığı düzeyinde ağırlanması doğru mu?” sorusu gündeme geldi.
Siyasi kulislerde yankı uyandıran ziyaretin, MHP tabanında rahatsızlık oluşturduğu ifade edilirken, gözler MHP Gaziantep İl Başkanlığı’ndan konuya ilişkin yapılacak olası açıklamaya çevrildi.


