USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN NİZİP’E YAKIŞACAK DEV TESİS

Şahinbey Belediyesi önemli bir projeye daha imza atarak Nizip İlçesi’ne yapılan Nizip Nikâh Salonlarının temel atma törenini gerçekleştirdi.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN NİZİP’E YAKIŞACAK DEV TESİS
03-09-2023 14:31

Şahinbey Belediyesi Şahinbey İlçesi’ni güzelleştirecek projelerin yanı sıra diğer ilçeler içinde önemli projeler gerçekleştiriyor. Şahinbey Belediyesi Nizip İlçesi’nin önemli ihtiyaçları arasında yer alan Nikâh Salonları yapımı için çalışmalara başlayarak salonun temel atma törenini gerçekleştirdi. Toplamda 2.800 m2 inşaat alanı üzerine yapılacak olan nikâh salonu Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nin küçük bir benzeri olacak.

 

ESER SİYASETİ YAPIYORUZ

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkeye eser siyaseti anlayışını getirdiğini ifade eden Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül

“İnsan ölünce eseri kalır. Bu ülkeye hizmet siyasetini getiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eser siyasetinin bir örneğini Nizip’te görüyoruz. Bu projede emeği geçen değerli Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Nizip İlçemizin ihtiyacı olan bu sosyal mekân sadece Nikah Salonu değil kültürel ve diğer etkinliklerde de kullanılabilecek bir tesis. Çok kısa bir sürede Nizip İlçemizdeki gençlerimizin ve tüm hemşerilerimizin hizmetine açılacak. Nikâh Salonumuz şimdiden Nizip İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Enerji Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan vatandaşlara hizmet etmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, “20 yıldır halkımızdan aldığımız güçlü destek ile hizmet siyaseti çerçevesinde, daha konforlu, daha huzurlu hayat ortamları oluşturmak için Bakanlıklarımızla, Milletvekillerimizle ve Belediyelerimiz vesilesiyle çaba sarf etmeye devam ediyoruz. İnşallah bu şekilde ‘Durmak Yok Yola Devam’ diyerek çalışmaya devam edeceğiz. Böyle bir eseri Nizip İlçemize kazandırmak için çaba sarf eden Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum”  dedi.

 

MEHMET TAHMAZOĞLU EFSANE BİR BAŞKAN

Nizip’in jeopolitik bir yapıya sahip olduğunu ifade eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin “Nizip bir ilçe olmanın ötesinde çok güçlü ve değerli potansiyellere sahip. Nizip ülkemizin doğusuyla batısını birbirine bağlayan, aynı zamanda tarihsel ölçek olarak da Mezopotamya’nın tam merkezinde bulunan önemli bir ilçemizdir. Bu anlamda Nizip’i ihya ve imar etmek bir Belediye Başkanı ve Milletvekili için ulvi bir görevdir. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu efsane bir Belediye Başkanımız; Hizmetleri sadece Şahinbey ile sınırlı değil. Görev icabı farklı illere gittiğimizde orada da Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu efsanesinin esintilerini ve yankılarını duyuyoruz. Bugün bu esintilerini Nizip’te Nikâh Salonu inşa ederek hayata geçiriyor. Kendisine Gaziantep’imize, Şahinbey’imize ve Nizip’imize kattığı tüm değerler için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ

Yapılacak olan tesisin çok amaçlı olduğunu ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Nizip Belediye Başkanımız Mehmet Sarı ile birlikte uzun süredir üzerine çalıştığımız Nizip Nikah Salonu’nu projesinin temelini atmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu projemizi de en kısa sürede tamamlayarak Nizip Halkının hizmetine sunacağız. Şahinbey Belediyesi olarak bir işe başlarken bitiş tarihini de ilk günden ilan ediyoruz.2.820 m2 inşaat alanı üzerine yapılan nikâh salonumuzu 31 Ocak 2024 tarihinde hizmete açmayı hedefliyoruz. İçerisinde 2 tane nikâh salonu bulunacak olan tesisin gelin ve damat bekleme ve hazırlık odaları bulunacak. İdare, mutfak ve fuaye alanı ile çok amaçlı kullanılabilecek nikah salonu inşa ediyoruz. Bizim siyasetimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hizmet siyasetidir. Ülkemizin kalkınması için Bakanlarımızla, Milletvekillerimizle, Belediye Başkanlarımızla ve teşkilatımızla her zaman halkımızın emrindeyiz. Tesisimizin şimdiden Nizip İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

ŞAHİNBEY BELEDİYE BAŞKANIMIZ BİZLERE JEST YAPTI

Nizip İlçesi’ne yakışır bir nikâh salonun yapıldığını ifade eden Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Nizip’te nikâhlarımızı kıyabileceğimiz geniş bir mekânımız yoktu. Daha önce eski belediye binamızdaki sinema salonunda nikâhları kıyabiliyorduk. Şuanda da mevcut belediye binamızın altında 40-50 kişilik bir salonda nikâhlarımızı kıyıyoruz. Dolayısıyla ilçemizde böyle bir nikâh salonunun büyük bir eksikliğini hissediyorduk. Bu noktada Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu bizlere bir jest yaparak, Nizip’te nikâhların daha nezih bir ortamda kıyılması için bizlere böyle bir salon yaparak destek oluyor. Bundan dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum. Tesisin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Yapılan Konuşmaların ardından Şahinbey Belediyesi tarafından Nizip İlçesi’ne yaptırılacak olan  Nizip Nikâh Salonlarının temelleri atıldı. Düzenlenen törene Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül , Enerji Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ali Şahin, Bünyamin Bozgeyik, Mesut Bozatlı, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Ayintab Gazetesi
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ