USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Özkaya’dan seçim sonrası açıklama

Yeniden Refah Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Nurettin Özkaya, düzenlediği basın toplantısında seçim gündemini değerlendirdi.

Özkaya’dan seçim sonrası açıklama
18-05-2023 09:23
GAZİANTEP

Yeniden Refah Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Nurettin Özkaya, “Biz Gaziantep’ten maddi ve manevi çalışmalarımızdan sonra 2 vekil gönderebileceğimizi hesaplıyorduk ama nasip olmadı. Tabi seçim arifesinde her şeyimiz ile çalıştık. Tabiki inançlı kişileriz ve ümmet anlayışını hayatım boyunca taşıdım. Nasip ve kısmetimizde yokmuş. Biz gittiğimiz her yerde kendimizi anlattık. Ve tabiki  seçim aşamasında hiç kimsenin şahsına ve partisine dil uzatmadık.  Gıybet riya yalan dolan iftira atmadık. Her yerde  söylediğimiz konu şuydu, biz ülkenin bekası, toprağımızın bütünlüğü, bayrağımızın inmemesi, ezanımızın dinmemesi için önceliğimizin bu vatan olduğunu ve ikincisi de Yeniden Refah Partisi’ni meclise girdirmek  istediğimizi her zaman deklare ettik. Ve bir oy büyüğümüz sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy da genel başkanımız muhammed ali fatih Erbakana verilmesini   tavsiye ettik. Hatta hep nezaket ve zerafet içerisinde olacağımızı, dövüş ve kavga yapmayacağımızı hiç kimsenin hakkında ileri geri konuşmayacağımızı kul hakkı etmeyeceğimizi dile getirdik ve oy verene de vermeyene de teşekkür ettik” dedi.
“BAZI PARTİLERİN VE RESMİ KURULUŞLARIN BAZI ŞAHISLARIN BİZİM HAKKIMIZDA OLUMSUZ ÜZÜCÜ İFTİRA YALAN ŞEYLER SÖYLEDİĞİNİ DUYDUK
”

Özkaya, “Her gittiğimiz yerde halkın, STK’ların, cemaatların - derneklerin - vakıfların Başpınar’daki firma sahip arkadaşlarımızın gerek esnafın büyük teveccühü ile karşılaştık. Ve bizim aile içerisinde parti dediğimiz kişiler bile artık 2 milletvekili çıkartabileceğimizi söylüyor ve düşünüyorlardı. Bizde bunu düşünüyorduk, inanıyorduk. İnşallah oylar yer değişmemiştir. ( çalınmamıştır ) İnşallah o söz veren kişiler sözlerini yerine getirmiştir. Söz vermek bizim şiarımızdır. Sünnette şu vardır, bir insan oturduğu zaman yalan söylemez, yalan söyleyeceği şey sadece devletin bütünlüğü, ailenin bütünlüğü ( yalanın geçerli olduğu yerler) ve iki arkadaş arasını yapmaktır. Emanete hıyanet edilmez ve birde söz verildiği zaman o söz tutulur. Biz böyle bir anlayıştan - inaçtan ( milli görüş - adil düzen : islam ideolojisi ) geliyoruz. Yani bizim burada Türkiye genelinde bir başarı gözükse bile ben kendi şahsım adına kendime bir başarı görmüyorum. Bu kadar maddi ve manevi çalışmanın karşılığında başarılı olduğumu hissetmiyorum ama geçmiş bir profesyonel futbolcu ve iş insanı / sanayici olduğum için bu maçı herhalde bitirdik ve önümüze bakıyoruz. Bizim önceliğimiz vatan, millet, toprak , bayrak . ezan derken bazı insanların, bazı partilerin, bazı kuruluşların, bazı kamu kuruluşların, bazı resmi kuruluşların bizim hakkımızda olumsuz şeyler söylediğini duyduk. Ben şahsım adına bunlara üzüldüm. Keşke olmasaydı. Yıllar boyunca emek verdiğim canımla malımla ve karşılığında ne belediye Başkanlığı nede millet vekilliği istediğim yerler bizi farklı konularla suçladılar. Ve baraj problemi olduğunu anlattılar. Billboardlarımızı, pankartlarımızı kaldırıldılar ve afişlerimizi yırttılar. Bizi geriye dönük terör örgütleriyle iltisaklı olduğumuz hakkında iftira attılar. Ayrıca Yeniden Refah Partisi’ne verilecek oyların boşa gideceği, terör örgütlerine ve CHP’ye gideceği yönünde yalan beyanlarda bulunduklarının bilgisini aldık. Biz bunu hak etmediğimizi düşünüyorum. Biz yine gönlümüzdeki şey vatanımız, milletimiz. Oyumuzun da kendi adıma, ailem adına yeniden refah partisi dava arkadaşlarıma Cumhur İttifakına verilmesini tavsiye edeceğim ama gönlümüzde de kendi şahsım adına bir kırgınlığım var. Tövbe ederek Özür ve helallik almadıkları sürece bu dünyada hakkımızı helal etmeyerek Allah’a havale ettiğimizi beyan ederim , Bu arkadaşlar kendilerini çok iyi biliyor.” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Ayintab Gazetesi
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ