Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, yaşanan olayları şiddetle kınadıklarını belirterek, öğrencilerin ve eğitimcilerin güvenliği için harekete geçtiklerini açıkladı.
Başkan Yılmaz yaptığı paylaşımda, “Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta okullara yönelik saldırıları şiddetle kınıyorum. Çocuklarımızın ve eğitimcilerimizin güvenliği bizim önceliğimizdir” ifadelerini kullandı.
OKUL ÇEVRELERİNDE NÖBET BAŞLIYOR
Açıklamasında alınan önlemlere de değinen Yılmaz, Şehitkamil Belediyesi olarak sorumluluk aldıklarını vurgulayarak, belediye ekiplerinin okul çevrelerinde nöbet uygulamasına başlayacağını duyurdu.
Uygulamanın, öğrencilerin güvenliğini artırmayı ve olası risklerin önüne geçmeyi hedeflediği belirtildi.
Yaşanan olayların ardından alınan bu karar, veliler ve eğitim camiası tarafından dikkatle takip ediliyor.


