USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZİKÜLTÜR YAYINLARI’NDAN EĞİTİMİN GELECEĞİNE DAİR ÖNEMLİ BİR YAYIN!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür Tanıtım ve Tasarım AŞ (GBB Kültür AŞ), Gaziantep Üniversitesi ve Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi iş birliğinde gerçekleştirilen Eğitimin Geleceği & Geleceğin Eğitimi Gaziantep Liseler ve Üniversiteler Arası Felsefe Sempozyumu bildirilerini e-kitap olarak yayımlayarak gençlerin eğitim üzerine düşüncelerini geniş kitlelerle buluşturdu.

GAZİKÜLTÜR YAYINLARI’NDAN EĞİTİMİN GELECEĞİNE DAİR ÖNEMLİ BİR YAYIN!
02-05-2025 11:03

Bu önemli akademik etkinlik, eğitimin bugününü ve geleceğini felsefi bir perspektifle değerlendirmek amacıyla lise ve üniversite öğrencilerini aynı çatı altında bir araya getirdi. Gençler, eğitime dair sorgulamalarını, eleştirilerini ve gelecek için önerilerini akademik bir disiplin içinde sundu. Bu bağlamda lise öğrencilerinin felsefi bir sempozyumda bildiriler sunması, eğitimin geleceğine dair umut verici bir gelişme olarak değerlendirildi.

Sempozyum bildirilerini bir araya getiren çalışma, gençlerin eğitim hakkındaki düşüncelerini, eleştirel bakış açılarını ve çözüm önerilerini içeren kıymetli bir kaynak olarak hazırlandı. Aynı zamanda, gençlerin akademik çalışmalara katılımının desteklenmesi ve fikirlerinin geniş kitlelere ulaşmasının sağlanması açısından da büyük bir önem taşıyor.

Sempozyum bildirilerini içeren “Eğitimin Geleceği & Geleceğin Eğitimi” e-kitabına okurlar, https://gbbkultur.com/portfolio/egitimin-gelecegi-gelecegin-egitimi-gaziantep-liseler-ve-universiteler-arasi-felsefe-sempozyumu-e-kitap/ adresinden ücretsiz olarak ulaşabilecek.

PROF. DR. HALİL İBRAHİM YAKAR: GENÇLERİMİZİN DÜŞÜNCELERİNE DEĞER VERİYORUZ

GBB Kültür AŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Halil İbrahim Yakar, sempozyum bildirilerinin kitaplaştırılmasına ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:

“GBB Kültür AŞ olarak Gaziantep’te ilkleri hayata geçirmeye ve gençlerimizin önünü açan projeleri desteklemeye devam ediyoruz. Eğitimin yalnızca aktarılan bir bilgi bütünü değil, aynı zamanda eleştirel düşüncenin geliştirildiği bir alan olduğuna inanıyoruz. Bu sempozyum, lise ve üniversite düzeyindeki gençlerimizin eğitimin felsefi yönünü tartışmalarına imkân tanırken, onların düşüncelerini özgürce ifade edebilecekleri bir ortam sundu. Bildirilerin e-kitap olarak yayımlanması, gençlerimizin fikirlerine verdiğimiz önemin somut bir göstergesidir. Onların akademik üretimlerinin gelecekte eğitim politikalarına katkı sağlayacağına inanıyor ve bu çalışmaları desteklemeye devam edeceğimizi vurgulamak istiyorum.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
AYINTAB GAZETESİ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ