USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZİANTEPLİ İŞ ADAMINDAN ELEKTİRİKLİ ARAÇ SEKTÖRÜNE DEV YATIRIM

MAXCGARGE SEKTÖRÜN GÖZDESİ OLDU

GAZİANTEPLİ İŞ ADAMINDAN ELEKTİRİKLİ ARAÇ SEKTÖRÜNE DEV YATIRIM
18-11-2023 14:42

Girişimciliği ile tanınan Gaziantep’in ünlü iş adamı Tayfun Aygın, elektirikli araç sektöründe ciddi bir yatırım ile giriş yaptı. Aygın’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Maxcharge İstanbul’daki eccharge fuarında da yerini aldı. 

FUARIN GÖZDESİ OLDU

Ülkemizde ilk defa Kasım ayında  İstanbul Yeşilköy fuar alanında  düzenşenen elektrikli şarj fuarına Türkiye den ve dünyadan birçok şarj üretici ve ithalatçı katıldı. İş adamı Tayfun Aygın Maxcharge  markası ile fuara katılarak ismini dünya firmalarına duyurdu. Fuarda Ziyaretçilere bilgi alışverişi ve projeler hakkında toplantılar yapan aygın, hedeflerinin bir dünya markası olmak olduğunu ifade etti. 

MAXCGARGE MARKA OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

Maxcgarge Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun AYGIN, gelecek yıIların elektrikli araçlar ve çevreci ürünler ile daha çok tanışacağımız yıllar olacağınn belirterek, ‘’Maxchage olarak Türkiye çapında yapılanarak hem ev/isyeri tipi AC şarj üniteleri ve hem de DC hızlı şarj üniteleri ile geleceği hazırlık yapıyoruz. Hedefimiz Dünya markası olmak’’ dedi.

şadamı Tayfun AYGİN eletrikli araçlar konusunda iddialı konuştu.

Tayfun AYGİN yönetimindeki EVPOWER elektrikli araçlar a.s. elektrikli araçlar konusunda çalışma larini hızlandırdi.

Eletrikli küçük araç sinifninda iddialı marka jinpeng ile tiekiyet distbutor lugu dagitim anlaşması yaptı.

Tayfun AYGİN takınca tüm Türkiye ile urunlerinu tanıştıracaklarini , çevreci ve eğitsel bir yaklaşım ile çalışmalarınn devan ettigini söyledi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Ayintab Gazetesi
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ