Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, Gaziantep Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ünal Akdoğan ile Giray Group Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Dalgıç'nı federasyonda ağırladı.
Gerçekleştirilen görüşmede, esnaf ve sanatkârları yakından ilgilendiren konular ele alınırken, sektörün mevcut durumu ve geleceğine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
Genel Kurul Süreci Masaya Yatırıldı
Ziyarette, yaklaşan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Olağan Genel Kurulu ile sonrasında gerçekleştirilecek Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Olağan Genel Kurulu süreci de değerlendirildi.
Genel Başkan Mehmet Yiğiner, teşkilatın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun daha da güçlendirilmesi adına ortak hareket etmenin önemine dikkat çekti.
Yiğiner'den Güçlü Destek Teşekkürü
TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, esnaf ve sanatkârların geleceğine sahip çıkma noktasında aynı inanç ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirterek, GESOB Başkanı Ünal Akdoğan ve yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Yiğiner açıklamasında, "Teşkilatımızın birlik ve beraberliğini güçlendirmek, esnaf ve sanatkârlarımızın haklarını daha ileriye taşımak adına birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Kıymetli ağabeyimiz GESOB Başkanımız Ünal Akdoğan'a ve değerli yönetim kurulu üyelerine güçlü desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Esnaf Teşkilatında Dayanışma Mesajı
Gerçekleşen ziyaret, esnaf ve sanatkâr teşkilatları arasındaki dayanışmanın güçlenmesi ve ortak hedefler doğrultusunda iş birliğinin sürdürülmesi açısından önemli bir buluşma olarak değerlendirildi.


