
Ziyarette, ilçeye bağlı 45 mahallede güvenlik konusunda yürütülen başarılı çalışmalar dolayısıyla teşekkürlerini ileten muhtarlar, Emniyet Müdürü Güneş’in her mahalleye bir başkomiser görevlendirmesinin güvenliğin sağlanmasında büyük rol oynadığını ifade etti.
Başkan Ayseki, “Mahallelerimizde huzur ve güveni sağlamak için ekibiyle birlikte canla başla çalışan Emniyet Müdürümüz, ayrıca okul önlerinde güvenlik önlemleriyle ilgili de önemli destekler verdi. Bu nedenle kendisine tüm muhtarlarımız adına teşekkür ediyor ve bu plaketi takdim ediyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ise, muhtarların mahallelerde üstlendiği görevin önemine vurgu yaparak, “Muhtarlar, vatandaşlarla kamu kurumları arasında köprü görevi görüyor. Biz de güvenliği sağlama konusunda elimizden geleni yapıyor, birlikte çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz,” şeklinde konuştu.