USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GÜL

GÜL
20-12-2019 16:12

Bir olayı anlık bilgilerle değerlendirmek her zaman zordur. Ne zaman ki; ‘’PUZZLE’nin parçalarını birleştirirseniz gerçek resmi görebilir ve birçok kesimin İYİ ve KÖTÜ niyetini okuyabilirsiniz. 

Bu pencereden AK PARTİ Gaziantep Milletvekili ve Adalet Bakanı ABDÜLHAMİT GÜL’e yönelik senaryolaştırılan ALGI yönetimine baktığımızda, birçok soru kafamızda cevaba muhtaç bekliyor.
Bakan GÜL’ü yıpratmak kim veya kimlerin işine gelir?
Bakan GÜL yeni bakanlar kurulunda yer almazsa ise Gaziantep’ten kim BAKAN olabilir?
Yıpratma girişimlerinde kimler destek açıklaması yaptı, KİMLER YAPMADI?
VEYA ŞUAN;
Kimler destek tweti ‘ATSAK MI, ATMASAK MI?’ diye tereddüt yaşıyor!

BUYURUN HAFIZAMIZI TAZELEYELİM;
Hatırlayacağınız üzere;
Ak Parti eski Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, 'BAŞKALDIRIYORUM' diyerek Ak Parti'den istifasını duyurmuştu. İstifa edenlerden "Ak part'yi PELİKANCILAR yönetiyor" açıklaması gelmesi de dikkat çekmişti ve çok tartışılmıştı.

SONRA;
Sabah gazetesi yazarı Dilek Güngör, FETÖ ile etkin mücadele eden hakim ve savcıların etkisizleştirildiği yönünde bir yazı kaleme almıştı. Yazıda özetle yargıda 'FETÖ'cü' isimlerin tekrardan göreve geldiği iddia ediliyor ve Adalet Bakanı GÜL hedef alınıyordu…

Bakan GÜL bu saldırıya sosyal medya hesabında tokat gibi bir cevap verdi;
Ve dedi ki;
"FETÖ ile mücadele FETÖ'cü yöntemlerle yapılamaz. Nerede ahlaksızca bir saldırı varsa bu FETÖ'nün bir tezahürüdür. Daha düne kadar FETÖ ile aynı maklubeye kaşık sallayanlar bugün utanmadan çıkıp FETÖ'yle mücadele dersi vermeye asil şerefli Türk yargısına saldırmaya kalkmasın kalkmasınlar."
YİNE DEVAMINDA;
T24'ten Murat Sabuncu, kaynaklarıyla yaptığı görüşme notlarını aktardığı yazısında "Pelikancılar neden Bakan Gül'ü hedef alıyor? sorusuna cevap olarak "Bir süredir yargıda istediklerini yaptıramayan AKP içinde bir grup, Abdülhamit Gül’den rahatsız idi. Cumhurbaşkanı’na kadar şikâyet de etmişlerdi’’ İfadelerini kullanmıştı.

SON OLARAK;
Bu kez Gaziantep’te Bakan Gül’ün geçmiş yıllarda katıldığı bir organizasyondaki görüntüsü ‘’Haznevi Tarikatı sözde lideri konuşma yapıyor ve kürsüden inerken bu ülkenin adalet Bakanı, milletvekilleri el öpüyor.’’ ifadesiyle, Şahinbey Belediyesi CHP Meclis Üyesi Hasan Şencan tarafından gündeme getirildi. CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan ise bu paylaşımı TBMM’ye taşıdı.

BAKAN GÜL CEVABEN;
‘’Ülkenin her vatandaşıyla münasebetimiz olabilir. Ancak 2015 yılında çekilen bir video, o zaman milletvekili bile değildim" ifadelerini kullandı.

’PUZZLE’ın parçaları böyle…
BİRLEŞTİRİP RESMİ OKUYALIM;
Olayın ideolojik, parti ve siyaset kısmını bir tarafa koyalım önce.
Yeni bakanlar kurulunun konuşulduğu bir dönemde PİRE’yi deve yaparak Gaziantep’in evladı ve devletin bakanına saldırılması MANİDAR’dır…
Tarife muhtaç ASIL SORU şu;
Ankara’da ‘PELİKAN’ diye tabir edilen bu linç girişiminin, bu kez GAZİANTEP’te meşalesinin yakılmasını nasıl tarif etmeliyiz?

 Bakan Gül’e sosyal medyadan ilk desteği veren AK Parti eski Milletvekili Şamil Tayyar ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu isimlerinin altını çizmemiz gerek.
ÇÜNKÜ;
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na yapılan eleştirilere 34 satır, Bakan Gül’e yönelik linç girişimine 4 satırı REVA gören AK Parti İl Başkanı EYÜP ÖZKEÇECİ’yi,
gazetemizin son dakika haberini gördükten sonra KLAVYENİN başına geçmek zorunda kalan zatı-ı muhterem BEYEFENDİ VE HANIMEFENDİLERİ ve halen destek açıklaması yapsam mı? Diye PAPATYA FALINA bakanları, Bakan Gül de en az benim kadar net gördü.
Hatta daha fazlasını da görüyordur.

DEMEM O Kİ;
Siyaset gerçekten zor bir MECRA…
Siyasetin ilmini biliyoruz da, son güllerde başrole BAKAN GÜL’ün konulmaya çalışıldığı bir FİLM’e şahitlik ediyoruz.
Senaryoyu yazanlar şunu bilmeli ki;
Sizin bir HESABINIZ var ise;
Bilin ki; HAKKIN DA bir hesabı vardır.
Sevdiğim sözdür;
Her HAYIR’da bir ŞER
Her ŞER’de bir HAYIR vardır.
Sayın bakan,   ORUCU kendisiyle tutup, sinsi sinsi BAYRAMA hazırlananları bu vesile ile gördü ve defterine not etmiştir.

Beni kimse görmüyor diyenler unutmasınlar ki;
GÖZÜNÜ KAPATAN SADECE KENDİNE GECE YAPAR.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Ayintab Gazetesi
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ