USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantepli Spor Adamlarına teşekkür plaketi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak ve deprem bölgesindeki 11 ilden katılan çocukların motivasyonunu artırmak amacıyla düzenlenen Minikler Futbol Şenliği’nin ödülleri sahiplerini buldu.

Gaziantepli Spor Adamlarına teşekkür plaketi
31-01-2024 10:26

Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, ve Şanlıurfa illerinden toplamda 120 genç sporcunun katılımıyla gerçekleşen ve üç gün süren etkinliğin ödül töreni Panorama 25 Aralık Müzesi’nde gerçekleşti. Törene TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, TÜFAD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve eski milli futbolcularda katıldı.

Törene ayrıca Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, ödül törenine videolu mesajını gönderdi. Mesajda organizasyonun deprem bölgesi için önemine vurgu yaparak emeği geçenlere teşekkür etti.

 3 gün süren turnuvanın ardından Panorama 25 Aralık Müzesi'nde ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül töreninde yaşamlarını Gaziantep’te spora adayan Bilal Çeker, Mehmet Özsayıcı ve Kenan Uygur'a da katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi verildi. Çeker, Özsayıcı ve Uygur'a teşekkür plaketini takdim eden Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oya Alpay'a katkılarından dolayı teşekkür ederek başarılar dilediler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Ayintab Gazetesi
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ