USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kebapta at eti çıktı

Gaziantep'te Kebapta at eti çıktı

Kebapta at eti çıktı
17-04-2026 14:51

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Türkiye genelinde yaptığı gıda denetimlerinde bazı et ve et ürünlerinde tek tırnaklı ve kanatlı hayvan eti belirlendi.

Bakanlığın son bir ay içerisinde yaptığı denetimlerde, Kayseri, İzmir, Mersin ve Manisa’da gerçekleştirdiği operasyonlarda, et ve et ürünlerinde tek tırnaklı hayvanlar ile kanatlı hayvan eti karıştırdığı ortaya çıktı. Bakanlığın denetimlere ilişkin bilgilerin yer aldığı “guvenilirgida.tarimorman.gov.tr” adresi üzerinden kamuoyuyla paylaştığı bilgilere göre, et ve et ürünlerinin yanı sıra başka birçok üründe de hileli malzeme kullanıldı.

İŞTE O ÖRÜNLER

Tarım ve Ormancılık Bakanlığı tarafından hileli ürün olarak paylaşılan et ve zeytinyağı, çikolata, biber gibi hileli ürünlerin yer aldığı liste şöyle:


Kebapta tek tırnaklı ve kanatlı hayvan eti çıktı

Kebapta tek tırnaklı ve kanatlı hayvan eti çıktı

Kebapta tek tırnaklı ve kanatlı hayvan eti çıktı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
AYINTAB GAZETESİ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ