USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep Sağlıkta Yeni Döneme Giriyor: İki Kritik Merkez Haziran’da Açılıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehirde sağlık alanında önemli bir adım daha atılacağını duyurdu. Şahin, Haziran ayında Az Görme Rehabilitasyon Merkezi ile İşitme Merkezinin hizmete açılacağını açıkladı.

Gaziantep Sağlıkta Yeni Döneme Giriyor: İki Kritik Merkez Haziran’da Açılıyor
02-05-2026 00:49

Açıklamasında özellikle Az Görme Rehabilitasyon Merkezi’nin önemine dikkat çeken Şahin, bugüne kadar bu alanda kapsamlı hizmet almak isteyen vatandaşların genellikle Ankara’ya gitmek zorunda kaldığını belirtti. Yeni merkezin hizmete girmesiyle birlikte Gaziantep’in bu alanda Türkiye’de sayılı şehirlerden biri olacağını ifade etti.

Kurulacak merkezlerin, doğumdan itibaren görme ve işitme ile ilgili rahatsızlıkların erken teşhis ve tedavisine imkan sağlayacağını vurgulayan Şahin, yatırımların yalnızca Gaziantep’e değil, tüm bölgeye hitap edeceğini kaydetti.

Yeni sağlık yatırımlarıyla birlikte kentin, bölgesel sağlık üssü olma hedefinde önemli bir aşama daha kaydetmesi bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
AYINTAB GAZETESİ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ