Bitlis’in Tatvan ilçesinde yaşayan ve 15 yaşında kemik kanserine yakalanan Şevin, yıllar süren tedavi sürecinin ardından kanseri yenmeyi başardı ancak ikinci kez hastalığa yakalandığında sol bacağını kaybetti. Üniversite eğitimine devam eden genç müzik öğrencisi, protez bacakla yeniden yürüyebilmenin hayalini kuruyor.
Sosyal medyada genç kızın sesinin ulaştığı Fatma Şahin, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Bize bir hediye daha verdi, o güzel sesiyle. En iyisini yapacağız; çok yakında onu koşarken göreceksiniz, Allah’ın izniyle… Allah yolunu, ömrünü hep güzelliklerle doldursun güzel kızım.”
Şahin, ayrıca Anadolu Ajansı üzerinden bağlantı kuracaklarını belirterek, Gaziantep Ortez Protez Merkezi’nde “gereken neyse yapacaklarını” ifade etti.
Genç kızın protez bacakla yeniden yürüyebilme hayali, Fatma Şahin’in verdiği bu destekle gerçekleşme yolunda önemli bir adım atmış oldu.


