USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Akaryakıt Alacaklar Dikkat

Akaryakıt Alacaklar Dikkat
27-08-2022 10:07

Son dönemlerde gelen zamların ardından benzin ve motorin fiyatları yeniden endişe verici seviyelere tırmandı. Artan akaryakıt fiyatlarının ardından sunulan kampanyaları araştıranlar için cazip teklif Shell’den geldi. Shell, akaryakıt alışverişlerine 60 TL hediye kampanyasını duyurdu. İşte detaylar…

Geçtiğimiz haftalarda akaryakıt fiyatları hızlı bir yükseliş yaşamıştı ve benzin ve motorin fiyatlarında çok yüksek seviyeler görülmüştü. Oluşan tabloda motorin fiyatları 30 TL sınırına kadar yaklaşırken, sonraki süreçlerde Brent petrol fiyatındaki düşüşlerle birlikte akaryakıt fiyatlarında da indirimler görülmüştü. Ancak dolar kurundaki yükseliş ve son günlerde Brent petrol fiyatında görülen artışlarla birlikte yeniden benzin ve motorin fiyatlarına peş peşe zamlar gelmeye başladı.

Gelen zamların ardından araç sahipleri de uygun akaryakıt kampanyalarını araştırmaya koyuldu. Bu kapsamda bir cazip kampanya da Shell’den geldi. Shell, akaryakıt alışverişlerinde 60 TL’ye varan Yapı Kredi Shell Puan hediye ediyor.

SHELL’DE AKARYAKIT KAMPANYASI
Yapı Kredi ile Shell ortaklığında sunulan kampanya dahilinde Yapı Kredi Worldcard ile 16 Ağustos – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde 4 kez 200 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz alışverişi yapanlara 60 TL’ye varan Yapı Kredi Shell Puan hediye ediliyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin ilk alışveriş öncesinde SMS göndermesi gerekiyor. Ayrıca kampanyaya katılan araç sahiplerinin World üyesi Shell istasyonlarından harcamalarını tek seferde ve farklı günlerde 4 kez 200 TL ve üzerinde gerçekleştirmesi gerekiyor.

SHELL ALIŞVERİŞLERİNE 60 TL SHELL PUAN HEDİYE
Söz konusu kampanyada Yapı Kredi Bireysel kartı, Yapı Kredi Banka kartı ve Yapı Kredi Business kartı sahibi olan müşteriler, 5 Ekim tarihinden itibaren akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde kullanılmak üzere 40 TL Shell Puan kazanabiliyor. Ayrıca kampanyaya World mobil uygulaması üzerinden katılım sağlayan müşteriler de 40 TL’ye ek olarak 10 TL ve toplamda 50 TL Shell Puan kazanabiliyor. Ayrıca 4 alışverişte ödeme işlemlerinden en az birini POS’ta QR ile gerçekleştirenler de 50 TL’ye ek 10 TL ve toplamda 60 TL Shell Puan kazanabiliyor. Bir müşteri kampanyadan en fazla bir kere yararlanabiliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Ayintab Gazetesi
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ