?>

Şehitkamil Belediyesi Karla Mücadelede Tam Not Aldı

Şehitkamil Belediyesi, kentte etkisini artırarak gösteren kar yağışıyla birlikte, günler öncesinden yaptığı kapsamlı hazırlıklar sayesinde olası olumsuzlukların önüne geçti.

Gündem - 6 ay önce

Şehitkamil Belediyesi, kentte etkisini artırarak gösteren kar yağışıyla birlikte, günler öncesinden yaptığı kapsamlı hazırlıklar sayesinde olası olumsuzlukların önüne geçti.

İlçenin farklı bölgelerinde çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Umut Yılmaz, “Amacımız hem sürücülerimizin hem de yayalarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamadan günlük hayatlarına devam edebilmesini sağlamak. Ekiplerimiz 24 saat esasına göre sahada olacak” dedi.

Kar yağışının başlamasıyla birlikte Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri koordineli bir şekilde ilçenin dört bir yanında görev aldı. Ana arterler başta olmak üzere mahalle yolları, hastaneler, acil servis güzergâhları, sağlık ocakları, okullar, camiler, AVM’ler ve toplu taşıma güzergâhlarında tuzlama ve kar küreme çalışmaları aralıksız sürdürüldü. Özellikle yoğun insan ve araç trafiğinin bulunduğu bölgelerde çalışmaların titizlikle yürütülmesine özen gösterildi.

GÜNLER ÖNCESİNDEN HAZIRLANDIK

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, kar yağışının günlük hayatı olumsuz etkilememesi adına tüm birimlerin teyakkuz halinde olduğunu söyledi. Yılmaz, “Meteorolojiden aldığımız veriler doğrultusunda kar yağışı ihtimaline karşı günler öncesinden hazırlıklarımızı tamamladık. Araçlarımızı, ekipmanlarımızı ve personelimizi sahaya hazır hale getirdik. Bugün de kar yağışının başlamasıyla birlikte ekiplerimiz ilçemizin farklı noktalarında yoğun bir şekilde tuzlama ve temizlik çalışması yürütüyor. Özellikle hastaneler, AVM’ler, ana yollar ve yaya yoğunluğunun fazla olduğu alanlarda çalışmalarımıza öncelik veriyoruz” diye konuştu.

EKİPLER 24 SAAT SAHADA OLACAK

Vatandaşların güvenliği ve konforunun her şeyden önce geldiğini ifade eden Yılmaz, “Amacımız hem sürücülerimizin hem de yayalarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamadan günlük hayatlarına devam edebilmesini sağlamak. Ekiplerimiz 24 saat esasına göre sahada olacak. Gerekli görülen tüm noktalara anında müdahale edilecek” ifadelerini kullandı. Yılmaz, vatandaşlardan zorunlu olmadıkça özel araçlarıyla trafiğe çıkmamalarını isteyerek, hava koşullarının seyrine göre çalışmaların aralıksız devam edeceğini, vatandaşların olası talep ve ihbarlarını belediyenin ilgili birimlerine iletebileceklerini bildirdi.

Haftanın Öne Çıkanları

SASA’ya Tepkiler Dinmiyor: “Doymadın Patron Erdemoğlu”

2026-01-21 11:30 - Gündem

Mahsum Altunkaya’nın Acı Günü

2026-01-24 17:02 - Gündem

Gaziantep’te Öğrencilere Ulaşım Müjdesi

2026-01-20 20:56 - Gündem

Başkan Sarı’nın Özrü Kabahatinden Büyük

2026-01-18 10:38 - Gündem

Arbella'ya Kalaşnikoflu Saldırı

2026-01-23 22:57 - Gündem

Ankas Mühendislik neden açıklama yapmıyor? 

2026-01-20 11:31 - Gündem

DEİK İş Konseylerinde Hakkı Kılıç’a Önemli Görev

2026-01-21 09:01 - Gündem

Gaziantep’te Fırıncılar Bilal Çelik Dedi

2026-01-22 18:34 - Gündem

Gaziantep'te şüpheli ölüm! Ünlü otelin arkasında ceset bulundu

2026-01-19 14:58 - Gündem

Gaziantep Ayakkabıcılar Odası’na güçlü Aday

2026-01-20 11:18 - Gündem

İlgili Haberler

BAŞKAN ŞAHİN'DEN BAHÇELİEVLER PROJESİ İÇİN KRİTİK UYARI

15:26 - Gündem

GÖZLER MERİNOS'TA

12:42 - Gündem

YENİ PARTİ’NİN GAZİANTEP KADROSU TAMAM

10:22 - Gündem

İŞ DÜNYASINDAN MERİNOS'A USLU GROUP TEPKİSİ

09:56 - Gündem

YENİ PARTİ’DE OĞUZELİ’NDE KURUCU İLÇE BAŞKANI MEHMET ERMAYASI OLDU

00:55 - Gündem

Günün Manşetleri

BAŞKAN ŞAHİN'DEN BAHÇELİEVLER PROJESİ İÇİN KRİTİK UYARI

15:26 - Gündem

GÖZLER MERİNOS'TA

12:42 - Gündem

YENİ PARTİ’NİN GAZİANTEP KADROSU TAMAM

10:22 - Gündem

İŞ DÜNYASINDAN MERİNOS'A USLU GROUP TEPKİSİ

09:56 - Gündem

YENİ PARTİ’DE OĞUZELİ’NDE KURUCU İLÇE BAŞKANI MEHMET ERMAYASI OLDU

00:55 - Gündem