?>

Gaziantep Ayakkabıcılar Odası’na güçlü Aday

Gaziantep Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 10 Şubat’ta yapılacak olağan genel kurulu öncesinde seçim süreci hareketlenmeye başladı. Ayakkabı sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren ve başarılı çalışmalarıyla tanınan Cengiz Satıl, genç ve dinamik ekibiyle oda başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Gündem - 4 ay önce

“Esnafın Sorunlarını Kendimize Şiar Edindik”Adaylık sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Cengiz Satıl, esnafın yaşadığı sorunları yakından bildiklerini ve bu sorunları çözmek için yola çıktıklarını belirtti. Satıl, kongre sürecine dair yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:“Kongre sürecimizde tüm esnaflarımızın sorunlarını kendimize şiar ederek bu yola çıktık. Çıktığımız bu yolda hedeflerimiz var, projelerimiz var. Seçim gününe kadar var gücümüzle çalışacağız.”

Vizyon Projelerle Güçlü Oda VurgusuSektörde artan maliyetler, hammadde temini, istihdam ve pazarlama gibi başlıca sorunlara dikkat çeken Satıl, bu alanlarda somut ve uygulanabilir projeler hazırladıklarını ifade etti. Oda yönetiminde şeffaf, katılımcı ve çözüm odaklı bir anlayış benimseyeceklerini vurguladı.

Tüm Esnafı Kucaklayan Yönetim AnlayışıGaziantep ayakkabı sektörünün kentin ekonomisi açısından önemli bir yere sahip olduğunu belirten Satıl, ayrıştırıcı değil birleştirici bir yönetim modeliyle hareket edeceklerini dile getirdi. Esnafın taleplerini doğrudan dinleyeceklerini ifade eden Satıl, seçim sürecinde saha çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Seçim Süreci Hareketleniyor10 Şubat’ta gerçekleştirilecek genel kurul öncesinde Cengiz Satıl’ın adaylığı oda üyeleri arasında sürpriz olarak değerlendirilirken, önümüzdeki günlerde seçim atmosferinin daha da hareketlenmesi bekleniyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Borç Affı Geliyor! Vergi, Banka Kredi ve Kredi Kartı Borçları Af Çıkıyor

2026-01-16 09:07 - Gündem

Gaziantep’te Silah Sesleri: Mali Müşavir Yoğun Bakımda

2026-01-14 14:04 - Gündem

Denetim Komisyonu’nun Başına Tecrübeli İsim: Cuma Kaymakçı

2026-01-15 17:50 - Gündem

Başkan Sabah uyardı... Bu Seçime Dikkat!

2026-01-14 08:51 - Gündem

Nakliyeciler Odası Ahmet Kaya’ya Teslim

2026-01-17 10:03 - Gündem

CHP Gaziantep’te Kendi Kendini Tasfiye Ediyor Kadın Kolları Kararı Partiyi Karıştırdı, Sorumluluk Kimin?

2026-01-17 11:52 - Gündem

Flament Tekstil’den Açıklama: “Maaş Krizi Yok, İddialar Asılsız”

2026-01-14 09:10 - Gündem

Başkan Sarı’nın Özrü Kabahatinden Büyük

2026-01-18 10:38 - Gündem

İSMAİL BAŞKAN BU İDDİALARA NE DİYECEK?

2026-01-15 13:32 - Gündem

Ramazan Balcı Güven Tazeledi

2026-01-14 17:51 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep’te Gasp ve Rehine Dehşeti: Araç İçi Görüntüler Ortaya Çıktı

12:55 - Gündem

Gaziantep dahil 24 ilde dev operasyon

12:25 - Gündem

DEİK/Türkiye-Irak İş Konseyi Kerkük Temasları Olumlu Geçti

12:09 - Gündem

3. MESLEK GRUBU KOMİTE ADAYLARINDAN NTO BAŞKANLARINA ZİYARET 

11:29 - Gündem

CEMAL DEĞER DUALARLA UĞURLANDI

11:22 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Gasp ve Rehine Dehşeti: Araç İçi Görüntüler Ortaya Çıktı

12:55 - Gündem

Gaziantep dahil 24 ilde dev operasyon

12:25 - Gündem

DEİK/Türkiye-Irak İş Konseyi Kerkük Temasları Olumlu Geçti

12:09 - Gündem

3. MESLEK GRUBU KOMİTE ADAYLARINDAN NTO BAŞKANLARINA ZİYARET 

11:29 - Gündem

CEMAL DEĞER DUALARLA UĞURLANDI

11:22 - Gündem