?>

ŞAMPİYON KULAÇLAR MİLLİ TAKIM HAZIRLIĞINDA

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzunun şampiyon sporcuları Kaan Kara, Yunus Ayvazoğlu, Beril Öztürk ile Barış Şahin, Uluslararası 2. Turkcell Edirne Kupası Yüzme Müsabakasında ay-yıldızlı forma ile Türkiye’yi temsil edecekler.

Spor - 4 yıl önce

Türkiye Yüzme Federasyonu planlı faaliyet programında yer alan ve 18-21 Şubat 2021 tarihleri arasında Edirne Kapalı Olimpik Yüzme Havuzunda Milli Takım düzeyinde gerçekleştirilecek olan 2. Turkcell Edirne Kupası Yüzme Müsabakasında Türkiye temsil edecek kadroda, Alleben Yüzme Havuzunun rekortmen kulaçları Kaan Kara, Yunus Ayvazoğlu, Beril Öztürk ve Barış Şahin yer aldı.

 

2019-2020 sezonunda yapılması planlanan ancak pandemi nedeniyle iptal edilen Multinations Yıldızlar-Gençler, Alternatif Yıldızlar-Gençler, Comen Cup, Balkan Gençler ve Ümit Milli Takım Yüzme Müsabakalarına katılmaya hak kazanan sporcular, 2. Uluslararası Turkcell Edirne Cup Yüzme Müsabakalarında mücadele edecek. Düzenlenecek organizasyonda, Yüzme Milli Takımı’na aynı kulüpten 4 sporcu ve 1 antrenör kazandıran tek takım olmanın haklı gururunu yaşayan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Yüzme Takımı, uluslararası yarışın hazırlığını Alleben Yüzme Havuzunda yüksek tempoda sürdürüyor.

BİR KEZ DAHA AY- YILDIZLI GURURU YAŞATTILAR

Milli sporcular Kaan Kara, Yunus Ayvazoğlu, Beril Öztürk ve Barış Şahin’in üst üste elde ettikleri başarıları Milli Takım kadrosunda bir kez daha yer almaya hak kazanarak taçlandırdıklarını ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2. Turkcell Edirne Kupası Yüzme Müsabakası öncesinde yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Şehitkamil Belediye Spor Kulübü ve Milli Takım kadrolarında üst üste şampiyonluklara ve rekorlara imza atan yeşil-siyahlı altın kulaçlarımız Kaan Kara, Yunus Ayvazoğlu, Beril Öztürk ve Barış Şahin, 2. Turkcell Edirne Kupası Yüzme Müsabakasında ülkemizi temsil edecek Milli Takım kadrosunda da yerlerini alarak üst üste elde ettikleri başarıları taçlandırdılar. Hedefimiz, uluslararası platformda ülkemizi temsil eden sporcular yetiştirmek. Çok şükür bu sporcularımızın sayıları her geçen gün artıyor. Yeşil-siyahlı altın kulaçlarımızı ve onlara büyük emekler veren değerli teknik ekibimizi, sporcularımızın en büyük destekçisi olan değerli anne ve babalarını yürekten tebrik ediyorum. Milli Takımımıza başarılar diliyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

Son Dakika! Yasak aşk dehşeti! Kiralık katil tuttu...

2021-02-09 06:07 - Gündem

Tuba Büyüküstün'e benzemek istiyorlar

2021-02-03 10:11 - Sağlık

Gaziantep'te otomobil tıra arkadan çarptı: 2 ölü

2021-02-08 06:13 - Asayiş

Şehit Süleyman Demirel’in naaşı memleketine uğurlandı

2021-02-05 05:53 - Gündem

Papağan, muhabbet kuşu ithalatı serbest

2021-02-04 06:29 - Ekonomi

GAZİANTEP MODEL FABRİKA’DA FRAGMAN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

2021-02-10 06:14 - Gündem

Bircan Bali'yi şikayet eden Hadise'ye mahkemeden ret

2021-02-04 06:50 - -

KKTC, 15 Şubat’a kadar tam kapanma kararı aldı

2021-02-05 06:47 - Dünya

HKÜ’de TEKNOFEST 2021 Hazırlıkları Son Sürat Devam Ediyor!

2021-02-05 09:40 - Teknoloji

KİŞİYE ÖZGÜ ONKOLOJİK TEDAVİ İLE HAYATA TUTUNDU

2021-02-05 05:50 - Sağlık

İlgili Haberler

CANINIZ SAĞ OLSUN: 1-2

15:39 - Spor

SAHAMIZDA GEÇİT YOK: 1-0

15:26 - Spor

Rota Kayseri

21:24 - Spor

Tahmazoğlu'ndan bilet müjdesi

09:52 - Spor

Galibiyetin mimarları

21:09 - Spor

Günün Manşetleri

SANKO HOLDİNG'TEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

10:04 - Gündem

JASAT 47 Hırsızlık Şüphelisini Yakaladı

16:28 - Gündem

CHP’li Vekil Melih Meriç, Onur Özdemir İçin Sahada

15:56 - Gündem

BÜYÜKŞEHİR’DEN KURBAN DENETİMİ VE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

15:37 - Gündem

GTO’DAN GAZİANTEP DIŞ TİCARETİNE ÖNEMLİ KATKI

10:33 - Gündem